Pogum za spremembe


Počasi in s težavo se učim, da so spremembe v mojem življenju nujne in potrebne za rast in razvoj. Rada imam stvari pod kontrolo in na nek način me je strah novega, kar bi vneslo spremembo v način življenja ... Lenoba, strah in še kaj v meni povzročajo blokade in nepremagljive ovire (kar je seveda večinoma samo v glavi), da bi se lotila česa novega.
Ko človek začuti, da je enak že pet ali več let, je čas, da se kaj spremeni. Hvala Bogu imam ob sebi ljudi, ki pomagajo podirati ovire in s svojim zgledom vplivajo name, da se spreminjam.

Bolj kot spremembe v meni, mi gredo "od rok" spremembe predmetov, ki jih najdem, kupim ... Morda je to zunanji izraz notranjega hrepenenja po novem, drugačnem?!


Stojalo za dežnike 
(čeprav mi je bil všeč tudi prej, sem se za posvetlitev odločila zato, 
ker mi bolj paše k notranji opremi)

Imejmo pogum za spremembe ... 

Komentarji

Oseba Andreja sporoča …
Krasna sprememba; všeč mi je tale preobrazba!
In ne boj se jih; so dobrodošle :-))
Oseba Janja sporoča …
Vau vredno se je potruditi za tako preobrazbo. Lp
Oseba Biljana sporoča …
Le pogumno, včasih je nujno, da kaj spremenimo in že to, da smo pripravljeni nekaj spremenit je super. Drugače super preobleka;)
Oseba oldpunca sporoča …
Čudovito si preoblekla oba predmeta :-) Spremembe morajo biti, tako v nas samih, kot v naši okolici. Včasih je dobro, če se zgodi tudi kaj, česar nimamo pod kontrolo :-)
Oseba helena sporoča …
Odlično ti gre. Spremembe pa so nujne in prav je tako. Jaz sem vedno za "akcijo", samo da se kaj dogaja..:):):)
Oseba Metuljčica sporoča …
Čudovita preobrazba starih predmetov, resnično ti gre dobro od rok. Tudi meni se mora dogajati in spremembe morajo biti. Blokade pridejo, ravno jo doživljam sama, (takšno ustvarjalno), ampak kot pridejo, tudi odidejo,saj navsezadnje vse pride s svojim razlogom. Ne vem, če ne bom šla iskat kakšnega starega predmeta......
Oseba Hali sporoča …
Čudovite probrazbe.Sploh stojalo za dežnike mi je všeč.
Oseba Mojca sporoča …
super preobrazba. lp
Oseba Helena sporoča …
Manjka še podstavek. Sicer pa je bolj za okras kot za mokre dežnike :)
Oseba Danii sporoča …
Super si preobrazila star lonček in stojalo za dežnike - čudovita sta :-)
Oseba Nena sporoča …
zelo lepo si preobrazila oba izdelka. pri lončku si mi dala super idejo za prihajajoče praznike, doma imam namreč polno starih-grdih lončkov ki kar kličejo po novih barvah
Oseba Vladuška sporoča …
Popolnoma enako cutim kot ti, kar se tice sprememb. Tudi sama sem najraje v starem in dobro znanem in novosti mi prav tako povzrocijo precej stresa. Se pa velikokrat izkaze, da se je splacalo it skozi stres in nekaj spremeniti. Oboje si krasno preobrazila, precudovito je. In prav tako sem vesela, da si sodelovala tudi pri najinem izzivu Ko me inspirira, v tvoji prejsnji objavi. Pocasi bo res treba zaceti z bozicnimi cestitkami. Lepo bodi.