Lepota življenja


Nisem imela namena, da bi vas ob spodnji voščilnici opozorila na neprimerno ozadje. Da je neprimerno, sem opazila šele na fotografiji. Če preberete prvi in zadnji dve vrstici, lahko preberete o nasilju in okrutnosti.


Sprva se mi je zdelo celo neprimerno, da bi jo objavila. Pa sem si rekla, da je lahko znamenje, ki mi o nečem govori.
O nasilju, ki je skrito za fasado uspešnosti in navidezne dobrote.
O neprimernih odločitvah, ki sem jih v življenju sprejela in se ne dajo popraviti. Lahko pa so dobra šola za naprej.
Govori mi o tem, da je življenje sestavljeno iz lepega, dobrega, ljubečega, pa tudi iz temnih in bolečih trenutkov. Potrebno je objeti in preoblikovati tisto, kar nas rani, hkrati pa nam omogoča, da rastemo in se razvijamo.


Ljubimo življenje.

Komentarji

Oseba Simona sporoča …
Če ne bi opozorila, verjetno ne bi niti opazila. Je pa voščilnica lepa. S tvojim razmišljanjem se pa strinjam, včasih dobimo znamenja na milo rečeno "čuden" način. Vedno pa nam pokažejo pot.
Oseba Simko sporoča …
Lepe voščinice....
Pozdravček,
Simona
Oseba Mojca sporoča …
Tudi sama ne bi opazila, drugače je zelo lepa in ta druga tudi kar žari. lp
Oseba Klara sporoča …
Če ne bi omenila sploh ne bi šla za tem. Čestitka je krasna. :-)
Oseba Helena sporoča …
Ja, saj vem, da nismo pozorne na takšne malenkosti. Morda pa bi se kdo našel, ki bi mu padlo v oči :) Pa sem raje omenila in si dala za iztočnico mojemu razmišljanju :)
Oseba oldpunca sporoča …
Zelo življenjsko razmišljanje si nam predstavila. Lepa, pozitivna misel pa prav paše napisanemu na ozadju zgornje voščilnice. Obe voščilnici sta mi zelo lepi :-)
Oseba Tanja E. sporoča …
Jaz bi ozadje gotovo prvo prebrala, mi sporočanje z voščilnic vedno pade v fokus. Tako sporočilno zgodbo si mu dodala, ki gotovo nagovarja vsakega od nas na tak ali drugačen način, da je v svoji širši zgodbi dobilo pomen in svoje pravo mesto. In spomnila, da smo vsi vse.
Pri drugi mi je zelo všeč oranžni papir, ki deluje kot blago. Zelo lepo, LP:)
Oseba Anonimni sporoča …
Da nisi spomenula ne bih ni vidjela sto pise. Sve u svemu predivne čestitke. A pozitivne misli uvijek su dobrodosle.
Lp,Sonja.
Oseba Tina sporoča …
Helena, zelo lepo si tole povedala in nam dala za razmišljati. Je pa hecno, kako se je tudi meni podobno dogajalo, ko sem uporabljala knjižne strani... Pa pohvale za obe vopščilnici. Lepo je videti isto obliko izreza na tako drugačna načina.
Oseba Vladuška sporoča …
Po pravici sploh ne bi sla brat, kar pise v ozadju. Ampak zelo mi je vsec kako razmisljas in da se tudi s tega poskusas nekaj naucit, da ti da mislit. Cestitki sta krasni, v tvojem prefinjenem in elegantnem stilu.
Oseba moi sporoča …
Vsi imamo svoj jin in svoj jang. Oba sta del nas.
Če me ne bi opozorila, ozadja sploh ne bi opazila ;)
Krasni voščilnici.
Oseba Sonja sporoča …
Tudi sama rada uporabljam strani iz knjig. Včasih kakšna za motiv neprimerna beseda pokuka ven, tako da sem postala pozorna. Se mi zdi, da tudi energijo iz knjige prenašaš v izdelek in prejemniku, torej mora biti knjiga pozitivna. :)
Jaz take, kot si jo pokazala, ne bi upala dat iz rok. Pa čeprav je sicer lepa.
Oseba Hali sporoča …
Tudi jaz ne bi opazila besedila.Ampak si ga pospremila s krasnimi besedami... lepe voščilnice!
Oseba Metuljčica sporoča …
Zanimivo, kako si sebe in nas popeljala v razmišljanje, ki ga brez zapisa nebi bilo, tudi sama nebi opazila. Voščilnice so čudovite.
Oseba Janja sporoča …
Besedila na voščilnici ne bi opazila. Zagotovo pa bi prebrala, če bi jo držala v rokah.
Voščilnici sta zelo lepi. Lp
Oseba Biljana sporoča …
Tudi jaz nebi opazila besedila,..drugače sta obe voščilnici čudoviti, mogoče mi je druga malenkost bolj zaradi močne barve.
Oseba Špela sporoča …
Hmm, priznam da bi prebrala ozadje. Ker se mi je že zgodilo, da sem na knjižnih kazalih uporabila knjižne strani in potem tako kot ti na sliki opazila "neprimerno" besedilo. Torej tako, ki ni šlo h celoti... Voščilnici sta drugače krasni!
Oseba Helena sporoča …
Tudi sama bi jo preobrazila (zakrila neprimerne dele z barvo), če bi bila dovolj pozorna ali je sploh ne bi dala naprej. Žal je bilo že prepozno :(
Oseba Martina sporoča …
Čudovit zapis. Mi je dal misliti. Voščilnici pa tako kot vedno - krasni.