Metulj v krogu



Mrk prekinjam z voščilnico, narejeno že nekaj časa nazaj. Nekako se ji je uspelo skriti med neobjavljene. Verjetno ni bilo časa, še manj pa primernih besed, da bi prišla na vrsto.


Kratek službeni oddih ob kavi je prišel prav, da sem pospravila po "policah" bloga, popihala prah in odkrila to voščilnico.

Nekaj podobnega me čaka še doma. Kar je sicer manj prijetno opravilo, a že skoraj nujno potrebno:)

Da ne omenim "prahu in navlake" v meni. Nekaj ustaljenih vzorcev bo potrebno zamenjati, kakšno navado popraviti, na novo zastaviti ... Dela ne zmanjka, a ne? :) Ampak potem se lažje diha, dela, ustvarja ...


Imejte lep dan!

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Ja, taka in drugacna navlaka se zmeraj nabere skupaj s prahom. Sploh ne ves, kdaj se priplazita v stanovanje ali v tebe samega. Res se mi zdi, da je letos leto ociscenja. Ne vem zakaj, ampak tako cutim in veliko sem ze uspela letos precistit, se marsikaj pa me caka. Zgleda bova obe to jesen in zimo brisali tak in drugacen prah in preciscevali navlako :) Lepa, nezna cestitka, ki pa nima prav nicesar prevec ali odvecnega, je prav perfektna. :).
Oseba moi sporoča …
Kot si napisala, bo trebe pospraviti. Tako zunaj kot znotraj, pri sebi.
Voščilnica je krasna, sploh mi je všeč embosiran del, ki ponavadi preveč bode v ospredje. Pri tebi pa se lepo vključi v ozadje in da prostor metulju.
Oseba Metuljčica sporoča …
Naj se še jaz pridružim razmišljanju v tem začaranem krogu, ko preletavamo in si želimo stvari spraviti v red. Zanimivo, da se izražamo tudi preko ustvarjanja in se sploh ne čudim, da si ravno zdaj našla voščilnico. Čudovita je z metuljem, tako v vsakem posameznem delu kot v celoti. Pozdravček vsem trem.
Oseba mihaela sporoča …
Že en lep čas komaj kdaj pa kdaj preletim tvojega in druge ustvarjalne bloge, moj je že čisto zaprašen, jaz tudi ... Kot bi pisala o meni! Hvala za tvoja razmišljanja, zelo z veseljem pridem in jih prebiram.
Čestitka pa je čudovita. Kot vse!
Lepo jesen!
Oseba Mojca sporoča …
Uau! Super lepa kombinacija barv in metuljček je tudo prerkasen. lp
Oseba Goga sporoča …
Pospravljaš????????? Ja včasih je treba, samoiniciativno ali ker te v to negdo potisne. Ni važno kako, le da je drugi način malo bolj boleč, a je rezultat toliko lepši in zmagoslavnejši.
Metulj je krasen in prav kliče po spremembi, po odprtih krilih.........
Oseba oldpunca sporoča …
Tole voščilnico bi pa bilo res škoda pustiti na zaprašeni polici. Tukaj je prav zasijala :-)
Oseba Anonimni sporoča …
Čestitka je prekrasna dobro da si je pokazala. A pospremanja stvarno nikad ne manjka, pa taman da i na nama ili u nama. :)
Lp,Sonja.
Oseba helena sporoča …
Čudovita je, meni deluje kot slika v okvirju. Pospravljanje je letos tudi pri meni malo bolj intenzivno kot ponavadi in se prav prileže, ko štartaš " s čistega".
Oseba Janja sporoča …
Tako lepo si to napisala. Odkar sem v penziji, samo pospravljam ....... bolj v glavi kot na policah :).
Voščilnica je čudovita. Lp
Oseba Helena sporoča …
Hehe, očitno smo zelo pridne pri pospravljanju in čiščenju.
Hvala za lepe komentarje!
Oseba Simona sporoča …
Lepa je, tekst pa me je spet prisilil k razmišljanju ... in ja, pospravljanja, v sebi in naokoli bi se morala lotiti tudi sama.
Oseba Klara sporoča …
Zelo lepa voščilnica...všeč mi je kako si postavila metuljčka. Zgleda kot, da bi se rahlo dotikal kroga in bo zdaj, zdaj odletel. Tole s pospravljanjem in prahom pa je tudi meni znano. Včasih se pajčevine kar kopičijo...in to ne samo doma. :)
Oseba Simko sporoča …
Krasna voščilnica, Helena!
Pozdravček,
Simona
Oseba Biljana sporoča …
Nežna, elegantna in čudovita!!!
Oseba Tina sporoča …
Še dobro, da je prišla na vrsto, ker je zelo lepa. Vse je super, pa še tako domiselno si postavila čipko. Tisto z notranjim prahom...ko se ga sploh zavem je meni vedno najprej grozno. Ko pa uspem kaj počistiti, sem pa kot nova.