Nič novega.


Čeprav krize (ne le finančne, kakšna druga je še bolj zaskrbljujoča) ne čutim v tolikšni meri kot marsikdo, ki je ostal brez službe, se me je dotaknila. Prav zaradi negotove prihodnosti glede služb, sem začela živeti bolj skromno in preprosto, hkrati pa opažam (ne le pri sebi), da kriza lahko v nas  prebuja več sočutja in dobrodelnosti.

Dobro premislim, če potrebujem kakšno novo oblačilo, čevlje, ustvarjalni pripomoček ...  Je pa presneto težko, ker vsak dan na e-pošto ali preko fejsbuka dobivam ponudbe za nove ustvarjalne izdelke :)

Za letošnje praznično ustvarjanje sem se odločila, da uporabim le tisto, kar je doma in ni bilo že nekaj časa uporabljeno. Med temi, napol pozabljenimi pripomočki, je štampiljka Silent Night (Thomas Kinkade). Ja, še vedno se me drži pesem Sveta noč :)


Odtis s črno barvo, barvano in senčeno z rumeno oz. oranžno, Vladkin napis ter nekaj preprostih dodatkov. Skromna in preprosta mi deluje prav spokojno.

Želim vam miren in prijeten dan!

Komentarji

Oseba Ideja sporoča …
Krasna je! Čisto prava za božič!
Oseba Metuljčica sporoča …
Sem čisto brez besed. Prelepo voščilnico si izdelala, z meni tako ljubimi štampiljkami. Hvala ti za sposojo, upam da pride čas tudi za mojo izvedbo. Lepo si zapisala, se čisto strinjam.
Oseba leycika sporoča …
Meni je prečudovita! lepo ozadje...ter uporabila si res lepe besede za opis :) Lp Lea
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Kako lepo si ustvarila toplino doma v mrzli noči, krasna voščilnica! Se podpišem pod tvoje razmišljanje, le da se sama najtežje uprem ravno ustvarjalnim pripomočkom :)
Lp, Maja
Oseba helena sporoča …
Oooo kako je lepa. Čudovito si prikazala odsev luči v snegu. Voščilnica mi deluje zelo čarobno in idilično. Tako kot se letos ti "držiš nazaj" z ustvarjalnimi pripomočki, sem se jaz lansko leto. Letos pa sem malo spustila zavore...:):)
Oseba Alenka sporoča …
Tudi pri nas je kriza, pa saj je povsod. Nekje večja, nekje manjša, ali pa je ne občutijo. Nas bo pa tole sigurno nekaj naučilo. Bo treba spet šparat začet, za hude čase in še hujše, ki upam, da nas bodo zgrešili.
Kakor koli, tole je zelo lepa štampiljka, ki si jo čudovito pobarvala in naredila fantastično čestitko.
Oseba Andreja sporoča …
Čudovito voščilnica si ustvarila, Helena :-))
Res deluje zelo spokojno in skromno v vsej tej sivini. Ne smemo pa pozabiti na svetlobo in na tvoji voščilnici je to "pika na i"!
Opažam, da sem iz leta v leto bolj šparavna kar se tiče materialnih dobrin. Zdravje, ljubezen, radost, veselje, .... to šteje! A priznam, da me ustvarjalni pripomočki prevečkrat premamijo :-)) To štejem v veselje .-)
Oseba Mojca sporoča …
Kako krasna zimska idila! Res lepa voščilnica. Ja, ti priznam, da sem iz generacije, ki jo najbolj občuti tole našo
ga.Krizo :) (beri: že 1 leto iščem službo brez uspeha). lp
Oseba moi sporoča …
Prekrasna je. In kriza, ja ... zgleda se je vsakega dotaknila. Tudi mi zategujemo pas.
Oseba oldpunca sporoča …
Čudovito voščilnico si ustvarila. Sploh se mi ne zdi skromna. Topla je in praznična :-)
Mene vsakič, ko dobim kakšno ponudbo prime, da si nekaj naročim, potem pa premislim in ugotovim, da tega sploh ne potrebujem, ker lahko improviziram s tistim, kar že imam :-)
Oseba Simko sporoča …
Krasno štampiljko si našla med starejšo zalogo štampiljk (meni čisto nova... :)) in naredila čudovito voščilnico.
Pozdravček,
Simona
Oseba Martina sporoča …
Voščilnica je čudovito spokojna. Krasno pobarvana. Se strinjam z napisanim. Tudi sama premislim, če določeno stvar res potrebujem. V večini primerov se izkaže, da prav super shajam brez nje. In ja, tudi sama sem se letos odločila, da bom uporabila tisto kar imam doma (pri meni, ki sem skoraj ozdravljen hrček, to ne bo težko). Prizna pa, da se najtežje uprem nakupovanju ustvarjalnih stvari. Sem si pred kratkim podarila kar lepo zalogico vsega, ampak je bilo to za vse praznike skupaj (no, vsaj tolažim in opravičujem se s tem :))
Oseba Helena sporoča …
Martina, saj tudi jaz računam na praznike in pričakujem kakšen ustvarjalni material :)
Oseba Anonimni sporoča …
Predivna je. Slika joj daje poseban , predivan štih. A kriza nam pokaze mnoge stvari bez kojih mozemo i koje nam nicemu ne sluze. :).
Lp; Sonja.
Oseba Vladuška sporoča …
Kar potopis se v njo in spokojnost kar zari iz nje. Tako lepo si jo pobarvala in dala na piko i s pobarvanimi sencami luci v zunanjosti, ki prodirajo iz notranjosti. Super si se odlocila in ti dam popolnoma prav.
Oseba Renata sporoča …
Morda se ti zdi preprosta a je zelo zelo lepa.
Oseba Nataša sporoča …
Zelo lepa :)
Oseba Janja sporoča …
Eden najlepših motivov, ki si ga krasno senčila. Voščilnica je res čudovita. Lp
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Res deluje tako lepo skromno in spokojno. Saj to tudi je prvoten namen vseh teh decembrskih praznikov (ljudje smo vse to pokvarili). Čudovita je. V taki koči bi lahko preživela mesece in mesece. lp