Vidni in nevidni prijatelji

V življenju velikokrat ne moremo popraviti ali preprečiti težav, nesreč, tragedij. Nekatere moramo preprosto zdržati. Prej ko človek spozna, za koga in za kaj, toliko laže to vzdrži.


V letošnjem adventu doživljam, da se načrti razblinjajo kot milni mehurčki. Vendar spoznavam, da ravno zaradi teh sprememb in spremenjenih situacij odkrivam v sebi polno mero prilagodljivosti.

In zakaj angelček v tej objavi? Zaradi zgoraj napisanega lahko rečem, da imava z možem ob sebi ogromno angelov. Tistih v človeški podobi in onih nevidnih, ki so podobe globokega hrepenenja po pomoči in ozdravljenju.



Komentarji

Oseba helena sporoča …
Naj vama angeli stojijo ob strani vse dni v letu, da bosta lažje vzdržala in dočakala želeno. Voščilnica je čudovita.
Oseba Metuljčica sporoča …
V voščilnici je odsev tvojih čustev, prečudovita je. Verjamem v v angele, prepričana sem, da so z vama, še sama vama pošiljam enega.......
Oseba Ne-Ja sporoča …
Všečna :). Super barvna kombiancija za takšno priložnost.

LP,
Jerneja
Oseba Vladuška sporoča …
Kako so mi vsec ti nezni toni cestitke in ta angelcek je tako cudovit. Ja, nazalost je tako, da veliko stvari v zivljenju ni mogoce prepreciti in kot pravis, treba jih je zdrzati. Hvala Bogu za vse angele, tiste v cloveski podobi in tiste nevidne. Naj vama dajo moc, da prestopita bregove tezav.
Oseba Simko sporoča …
Lepa voščilnica, Helena.
Pozdravček,
Simona
Oseba Janja sporoča …
Krasne barve in čudovit motiv. Zelo lepo. Lp
Oseba Maja sporoča …
Naj vama angelčki stojijo ob strani in vama nudijo čim več utehe.
Zelo lepa in nežna voščilnica :)
Oseba oldpunca sporoča …
Želim vama, da premagata vse hudo s pomočjo angelov, v kakršni koli podobi.
Voščilnica je topla in lepa.
Oseba Helena sporoča …
Ko bi vedele, koliko mi pomenijo vaše besede! Še en dokaz, da smo ljudje kot angeli, ki drug drugega podpiramo, bodrimo, tolažimo ...
Neizmerno hvaležna ...!
Oseba Mojca sporoča …
joj kako lep angelček in res lepa voščilnica. lp
Oseba Sonja sporoča …
Lepa nežna voščilnica, taka pomirjujoča. Upam, da tudi vama angeli še naprej stojijo ob strani in vnašajo mir v življenje.
Včasih je najtežje prepoznati, kaj je tisto, res vredno boja in kaj je treba samo sprejeti, točno tako kot je.
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Helena, lepo je prebrati, da so te moji snežaki spravili v dobro voljo - naj kar traja :) Sem ti ravno hotela napisati, da včasih v težkih trenutkih pomaga malce humorja in potem stvari niso več tako črne. Saj veš, kaj pravijo: "Na koncu bo vse dobro. Če ni dobro, potem še ni konec." :) Naj se čim prej vse dobro razplete!
Oseba Martina sporoča …
Anđeli su svuda oko nas i pomažu nam na našem putu..hvala im što su tu..Jako lijepa čestitka.
Lp, Martina
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ljudje smo tako trdni in naš prag bolečine je tako visok ampak še vedno zmoremo. Od kje? - ne vem - angeli, ljudje, ki verujejo v nas -mogoče - saj ni važno - važno je, da se zmore in premaga vse , kar je hudega. V dvoje je sigurno lažje. Tudi jaz mislim nate. lp
Oseba Alenka sporoča …
Angeli so, tudi tukaj na zemlji okoli nas. To vem , to verjamem in nihče me ne bo prepričal v nasprotno. Ko nam gre dobro sploh ne opazimo njihove pomoči. Ko pa nas kaj začne mučiti nas vedno potolažijo in pomagajo iz zagate.Zato pa smo včasih tako močni, da si ne bi nikoli mislili. To je njihovo delo. Hvala za naše angele v kakršni koli obliki so!
Čestitka je čudovita. Motiv angela mi je pa zelo zelo všeč. Bi ga takoj imela:)
Oseba Tina sporoča …
Helena, pošiljam ti veliko dobrih misli...
Oseba moi sporoča …
To, da vama angeli stojijo ob strani je res in naj vaju nikoli ne zapustijo. Kot praviš, so to samo življenjske preizkušnje in kakorkoli težavne se že zdijo, ko se ozreš v sebe veš, da si to lekcijo potreboval, da spet zrasteš in se zaveš pomembnega v svojem življenju.
Vse dobro vama želim, moi
Oseba Ana K. sporoča …
Naj vama angeli sledijo! Čestitka je zelo spokojna.
LP
Oseba Simona sporoča …
Tudi sama sem prepričana, da nam angeli stojijo ob strani, tako v vsakdanjem življenju kot v težkih preiskušnjah. Meni so že večkrat pomagali. In trdno verjamem, da bodo tudi vama. Važno je zaupati.
Oseba Tanja E. sporoča …
Helena, tako lepa objava...se me je s svojim zapisom in voščilnico dotaknila, kot vse tvoje.
Pa tudi tista voščilnica s ptičkoma iz prejšnje objave me nagovarja, zelo, zelo je lepa. Super si z belo linijo zarisala hišici in srčku neko živost. Zelo lepol LP