Vedno je tako, kadar ljubimo

L. je mož, najboljši prijatelj, nekdo, ki me najbolj razume.
Ve, da me rado zebe in imam še poleti v postelji nogavičke (sicer bolj tanke). Trudi se razumeti, da ko mi ni, mi pač ni. Pa naj gre za izlet, obisk ali kaj drugega.


Prilagaja se mojim urnikom in uči me spontanosti. Uživava v obredu pitja kavice, ko pridem iz službe. Čuteče razume moje solze, ko gledam romantične filme.


Tiho se umakne in čaka, da me mine trma.
Skupaj sanjava, se smejiva, delava načrte ... Blagoslovljena sem.


Pravijo, da tako kot se zlato prečisti v ognju, se ljubezen v trpljenju. Drži in še kako. Zadnji trije meseci so osamljeni, napolnjeni z njegovim trpljenjem, a vendar polni ljubeče bližine, kadar sva skupaj, toplih besed, trdnega upanja in vere, da bo vse v redu. Nekoč ...


Vedno je tako, kadar ljubimo.

*********

Izziv: Ko me inspirira #23.
Ideja: Vladkina zložena vabila za poroko

Komentarji

Oseba Ne-Ja sporoča …
Tole si tako lepo napisala in seveda tudi izdelala. Upam, da mu/vama skupaj uspe premagati bolečino in težave - saj veš, v dvoje gre lažje in ko je posredi še ljubezen se splača za nekoga potruditi in upati! Hvala za to objavo, je sedla v srece :)
Oseba Simko sporoča …
Krasna objava z globokim sporočilom. Ljubezen vedno daje novih moči za jutrišnji dan! Vse dobro želim...
Pozdravček,
Simona
Oseba mihaela sporoča …
Helena, ob tvojih objavah vedno za nekaj časa onemim, malo pomeditiram ... Tako lepo znaš napisati, skupaj zbrati ravno prave misli ... In še čudovit izdelek! Bravo! In veliko blagoslova še naprej!
Oseba Tina sporoča …
Draga Helena, pošiljam vama svoje najlepše misli in upanja na vse najboljše zanj. Vse je čudovito...tvoje besede in prekrasen izdelek...ponosna sem, da so gor tudi moji izdelki :-) A najbolj od vsega upam na najboljše...
Oseba Barbara sporoča …
Kar solzne oči sem dobila...res imaš krasnega sopotnika in vama želim še mnooogo zdravih in iskrivih skupnih trenutkov! Želim čimprejšnje okrevanje! In pa izdelek je prekrasen! Za v okvir :)
Oseba oldpunca sporoča …
Pošiljam vama topel objem in vama želim samo najboljše.
Tvoj izdelek pa je osupljivo lep. Krasne misli si zapisala.
Oseba Helena sporoča …
Ja, Neža Maurer ima pesmi, ki se dotaknejo.
Hvala za virtualni objem ... :)
Oseba Martina sporoča …
Tvoj rad je predivan kao i tekst. Želim vam sve dobro i brzo ozdravljenje.
LP, Martina
Oseba moi sporoča …
Krasna ljubezenska izjava. Želim vama, da bosta čimprej lahko skupaj in bo ta osamljenost le še spomin.
Oseba Vladuška sporoča …
Kako čudovita izpoved ljubezni. Tako lepo si vse zapisala in izdelek je tako čudovit z vsemi mislimi, dodatki in razgibanostjo. Krasna objava.
Oseba Maja sporoča …
Priznam, da so mi tvoj zapis in pesmi, ki si jih izbrala (in voščilnica), na oči izvabili solze. Zavidam vama (čeprav vem, da to ni lepo) vajino trdno ljubezen. Vse dobro tebi in tvojemu možu.
Oseba Mojca sporoča …
jooooooj kako je pa tole lepo!
Oseba Janja sporoča …
Helena, pošiljam vama vse najboljše želje.
Objava je čudovita. Lp, Janja
Oseba Hali sporoča …
Prekrasna objava, polna ljubezni in topline... vse lepo !
Oseba Barbi sporoča …
Prečudovit izdelek, v katerem se vidi in čuti ljubezen. Besede v objavi ga še dopolnjujejo. Verjamem, da bo vajina povezanost in ljubezen pozitivno vplivala tudi na razplet težav. Držim pesti, da bo res tako. Resnično vama želim, da bo tako!
Oseba Adrijana Knez sporoča …
Helena tudi mene se je dotaknila tvoja objava...naredila si čudovit izdelek, ker si ga delala z ljubeznijo...Tudi misli si izbrala temu primerne in zelim vama vse dobro...En velik pozitivni objem, Jana
Oseba Simona sporoča …
Tale tvoj zapis in poklon ljubezni me je pustil brez besede. Veliko pozitivnih misli vama pošiljam in verjamem, da bo vse dobro.
Oseba Renata sporoča …
Krasna objava! Zelo lepa tudi slikovna predstava.
Oseba helena sporoča …
Helena, želim vama, da se vse dobro razplete in prepričana sem da bo tako, saj vaju veže neizmerna ljubezen, ki je trden most za premagovanje težav in ovir. Voščilnica je prekrasen odsev tvojih čustev. Topel pozdrav in vse dobro!
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Helena, ganil me je tvoj zapis, tvoja voščilnica pa je najčudovitejša izpoved ljubezni. Rolam gor in dol po ekranu in se ne morem nagledati vseh detajlov... Nežine pesmi obožujem in ta, ki si jo izbrala, je ena njenih najlepših. Želim vama zaupanja, da bo vse v redu! Ne šele nekoč, to se sliši tako daleč ... Naj ta nekoč pride čim prej! Vse dobro!
Oseba Trenutki kreativnosti sporoča …
Čudovito si zapisala in opisala vajino ljubezen... Želim vama vse dobro. Izdelek si izdelala vrhunsko. Všeč mi je barva, oblika in vsi detajli.
Oseba iris-irena sporoča …
čudovito!
lp
Oseba Goga sporoča …
Čudovito, vse kar si nam pokazala v tej objavi. Krasna voščilnica in zapis, polna ljubezni, orosile so se mi oči... Privoščim vama vajino ljubezen in razumevanje in držim pesti za vse dobro.
Pozdravček Lili