Na obešalniku


Eno od mojih priljubljenih opravil je nakupovanje oblačil za otroke (za kakšno rojstnodnevno darilo ali kar tako). Ker je nečakov in nečakinj dovolj, bom lahko to počela vsaj še nekaj let.


Verjetno ob tem podoživljam svoja otroška leta. Pravi praznik je bil, če sem dobila kaj novega. Večinoma sem oblačila "podedovala" od starejše sestre in sestrične. Rahlo ponošena in zbledelih barv so za nekaj časa postala moja last, dokler jih nisem prerasla in so pristale pri mlajši sestri.


Zdi sem mi, da je vsako oblačilo imelo svojo zgodbo in s tem tudi vrednost. Morda prav zato rada kdaj pa kdaj zavijem v "second hand" trgovino, kjer najdem kakšen kos oblačila zase. Takšnega, ki ga ne najdeš v nobeni trgovini in je kot ulit.Lep in prijeten dan!


Komentarji

Oseba Ne-Ja sporoča …
Čudovita voščilnica. Oblekica na obešalniku fenomenalno zaokroži celoto. Žal so ti časi, ko smo otroci nosili obleke iz druge roke mimo - danes če ni novo in znamka se večina sploh ne pogovarja o tem da bi oblekli. Druga skrajnost pa so takšni, ki jim je obleka iz druge roke edina rešilna bilka in so zelo hvaležni zanjo...
Oseba iris-irena sporoča …
čudovita je!
lp
Oseba oldpunca sporoča …
Tale voščilnica pa je pravi cukerček :-). Zelo lepo si jo izdelala. Oblekica zgleda kot prava :-)). Barve so mi všeč, pa tudi zgodbica o oblekah. Tvoji nečaki in nečakinje pa so res lahko srečni, da imajo teto, ki rada nakupuje :-).
Oseba Tanja E. sporoča …
Res je tale voščilnica cotkana še in še. Smiselno in lepo izdelana bo prejemniku gotovo v veliko veselje:)) LP:)
Oseba Vladuška sporoča …
Kako lepo si poustvarila steno in obesila oblekico na obesalnik. Krasna je.
Oseba Jana sporoča …
Wwaaaauuu Helena, všeč mi je!!! Res si zelo lepo oblekico "postavila"v prostor in izbrala si krasno nežno barvo. Vse deluje tako realno!!!
Ja, nečaki in nečakinje so lahko zelo veseli, da imajo tako tetico - super si!!!
Lep dan ti želim, Jana
Oseba Mojca sporoča …
enostavno čudovita! tale oblekica pa je tako cort, da se je kar ne morem nagledati! lp
Oseba Klara sporoča …
Res čudovita. Vse si tako lepo sestavila. Kljukice z rožicami in oblekica so tako lepi. Kako pa si naredila obešalniček...ali si ga naredila?
Oseba Tamara sporoča …
Kako je srčkana. Krasno!
Oseba helena sporoča …
Vauuu, kako je ljubka. Všeč mi je, ker si izbrala naravne tone, kar jo naredi nekaj posebnega. Se mi zdi, da smo preveč navajeni na roza in podobne punčkaste barve.
Oseba Helena sporoča …
Klara, obešalnik je narejen s sponko za papir. Navodila so tukaj: http://www.pinterest.com/pin/108367934757800262/
Hvala vsem za lepe komentarje!
Oseba Andreja L. sporoča …
Čudovita je!
Krasne barve, super izdelano ozadje in lepa oblekica :-))
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Helena, tole je ena najlepših otroških voščilnic, kar sem jih kdaj videla - prelepo izdelano!
Oseba Renata sporoča …
Res nekaj novega in lepega, brez tradicionalne roza in modre. Hvala ti za navodila obešalnika.
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
No, pa sem zacvilila od navdušenja. Lepa, lepcena, lepotička... tale voščilnica...pa še v zeleni ...oh, življenje je tako lepo ;)