Obdarovanost


... je tista čudovita lastnost oz. zavest, da je vsak dan dar, ki ponuja nešteto majhnih darov.
Le videti jih je potrebno, jih sprejeti in biti hvaležen, ker smo obdarovani. Dar pride nepričakovano, zanj ni potrebno ničesar storiti, si ga zaslužiti ... Ne deluje po logiki "daj-dam".


Na teh voščilnicah so uporabljene štampiljke Penelope's blossom, dobljene v bonbončku, ki ga je podarila Maja (Hiška iz papirja). Takšni bonbončki so zame drobni, a hkrati zelo dragoceni darovi, ki polepšajo dan in te spravijo v pogon, da z njihovo uporabo koga razveseliš.





Želim vam obdarovan dan.

Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
waw tole je pa res krasno! ja se strinjam, da z malimi darili sploh ne znamo biti več zadovoljni ... meni je pa tako lepo, če dobim kakšno ročno narejeno malenkost v dar ...lp
Oseba Ana K. sporoča …
Čudovito...
Oseba oldpunca sporoča …
Drobna darilca polepšajo dan tako tistemu, ki darilo dobi, kot tudi tistemu, ki ga podarja. :-) Darilce, ki si ga dobila, kar kliče k ustvarjalnosti. Voščilnici sta prava paša za oči in dušo :-)
Oseba Hali sporoča …
Uauu noro kako lepo, nežno.
Oseba Tanja E. sporoča …
Kar pobožata, voščilnici, ki sta čudoviti in prav tako besedilo. Lepo bodi:)
Oseba Biljana sporoča …
Waw, kako lepo!
Oseba Klara sporoča …
Krasne so. Lepo si odtisnila rožice na platneno osnovo. Tako nežno in čudovito. :))
Oseba Adrijana Knez sporoča …
Helena...ostala sem brez besed ;))) Všeč mi je objava o darovih in obe voščilnici sta čudoviti. Ampak prva se je dotaknila moje dušice ;))) Krasna je!
Nočko, Jana
Oseba helena sporoča …
Prekrasni sta, darilce pa si čudovito uporabila. Prva mi je malce bolj všeč zaradi barv....:):)
Oseba Andreja sporoča …
Čudoviti sta ... :-))
Oseba Tanja sporoča …
Ne samo izdelki, tudi fotografiranje le teh me pri tebi vedno navdušuje. Če želiš se lahko udeležiš povezovalega partija na http://www.tanyashandmade.si/2014/09/cas-1.html. Dobrodošla!
Oseba moi sporoča …
Krasno si uporabila dobljene štampiljke. Čestitke delujejo tako nežno.
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
iii Helena, tale objava mi je pa še kako polepšala dan!!! Čudoviti voščilnici si naredila! Ideja, da potiskaš platno in ga uporabiš na voščilnici, je fenomenalna, tako toplo in mehko deluje. Resnično sem vesela, da si bila ravno ti izžrebana za tale bonbonček :)