Ko me inspirira #33


Prepričana sem bila, da mi bo za tokratni Tinin in Vladkin izziv uspelo narediti več kot eno voščilnico, saj so mi čipke krasen dodatek na voščilnicah.



Potem je prišla nepričakovana prošnja za poročna vabila in tako sedaj lovim zadnje ure 33. izziva.
Ob omembi te številke se ponavadi spomnim na pesem  33 let iz leta 1981, ki jo je zapel Vinko Šimek . Ko stopiš v zrela leta, ko življenja obeta, ko prvi lasje ti sivijo in ko leta hitreje hitijo :) ... Bo držalo kar za vse.


Za zadnje (dojemanje časa) pravijo, da je posledica rutine in predvidljivosti, ki pride z leti. Recept za vse tiste, ki želimo upočasniti tempo življenja in stopiti na časovno zavoro, naj bi bil sprememba rutine: druga pot v službo, drugačen dopust, nova zanimanja ... Na takšen način bi spremenili dojemanje časa v glavi in ga raztegnili. Velja preizkusiti. Za začetek bo malce spremenjena pot v službo :)

Naj vam čas teče mirno ...

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Krasna elegantna voščilnica v čudoviti barvni kombinaciji. Moje oko se je ustavilo na čudovitem okrasku iz listov in pol perlic. Vau! :-)
Nasmejala sem se pesmici, ki si jo zapisala. Upam, da bo pri tebi pomagala spremenjena pot v službo, da času malo zategneš vajeti..-)
Oseba Renata sporoča …
Tudi mene je začaral, lahko bi rekla, cvet iz polperlic. Barvna kombinacija, se lepo zliva ena v drugo. Čipka pa ji da tisto piko na i. Zelo mi je všeč.
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Čudovito! SE mi zdi, če bi takole postavila ta dva barvna papirja enega zraven drugega, da ju sigurno ne bi dala skupaj na voščilnico. Ko pa to narediš ti, nastane prelepa, popolna kombinacija. In resnično si lepo zavijugala listke in perlice. Poezija. Bodi lepo :)
Oseba Tanja E. sporoča …
Helena, takoj me je prevzela ta tvoja lepotička, čudovite barve, preplet motivov in struktur. Prav taka tvoja je:)) LP:)
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Lepa, elegantna:)), všeč so mi "poštepani" robovi in Tinini dekorativni robovi, piko na i pa da cvet iz perlic in čipka. No, povedano bolj enostavno: zelo mi je všeč. LP Andreja V.
Oseba Vladuška sporoča …
Kakšna eleganca in prefinjenost. Prečudovita kombinacija izrezov, barv in odtisov. Zelo lepo. Glede poti v službo nisem čisto prepričana, ker tista ne rabi dlje trajat, hi hi. Čeprav rada grem peš v službo in se tako zbudim in grem lažje dnevu naproti. Je pa verjetno res, da sprememba rutin da občutek, da gre čas nekoliko počasneje. Sem vesela, da si se nama tudi tokrat pridružila.
Oseba Andreja sporoča …
Čudovita je ... zelo elegantna :-))
Všeč mi je kako si dodala zelenje in perlice!
Oseba DidiArt sporoča …
vse so že povedali, skratka tako natančno delo, skladnost vsega in ravno prav dodatkov, vse po mojem okusu, čudovito... lp
Oseba Janja sporoča …
Krasna postavitev, izbira barv in prelep zgorni del s potiskanimi vrtnicami in čipko.
Lep začetek tedna, Janja
Oseba moi sporoča …
Res si pričarala čudovito rožo s perlicami in celotna voščilnica je tako elegantna.
Hvala za nasvet za "upočasnitev" časa ;)
Oseba Tina sporoča …
O, Helena...kakšna čudovita dovršenost. Pa še šopek perlastih cvetovov...krasna ideja. In za zaključek še `časovni` recept. Z veseljem ga bom poskusila :-).
Oseba helena sporoča …
Ooooo, čudovito! po babičini izbi diši...:) Motiv vrtnic je krasen,ravno tako barvna kombinacija, izrezi, čipka..... vse je dovršeno. Res je čudovita. Tisto o sivih laseh pa raje ne bi......
Oseba Metuljčica sporoča …
Preprosto se vse sklada, v tem si mojstrica. Čudovito.
Oseba Hali sporoča …
Čudovita.... čipka jo naredi nekaj posebnega in romantičnega :-)
Oseba Ne-Ja sporoča …
Preprosto elegantana. V uč mi pade uporaba pol-perl in listkov - fenomenalno :)
Oseba SaraS sporoča …
Všeč mi je kombinacija barv, pa tudi kako si jo sestavila. Res super. :)
Oseba Adrijana Knez sporoča …
Helena tudi mene si ponesla s to prekrasno izdelano voščilnico v babičine čase ;))) Morda ravno zaradi čudovitega papirja v ozadju?
Zelo lepo si jo oblikovala. Perlice in listje jo naredijo tako posebno..tudi valovit rob.
Tudi tebi naj čas mirno teče...in počasi ;)))
Helena lepo bodi, Jana