Podolgovate voščilnice


Izdelave podolgovate voščilnice se lotim le tedaj, če je takšno naročilo. Primernejše so takrat, če želimo v voščilnico priložiti denar ali darilni bon (ponavadi so podolgovate oblike). Niso mi najbolj pisane na kožo, saj imam probleme s postavitvijo glavnega motiva in dodatkov.

Pri poročni sem težavo rešila z daljšim besedilom, ki zapolni več kot polovico voščilnice. Z natisnjenimi besedili sem se malce okužila pri Vladki :)




Pri birmskih pa til z okrasno sponko poveže glavni motiv s preostalim "praznim" prostorom voščilnice.




Lep in prijeten dan!


Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
čudovoiti sta obe, tako različni in tako lepi ... ja, napisi so res nekaj posebnega, tale citat mi je še posebej ljub, me vedno spomni na nepozabno poroko prijateljev.
Oseba Vladuška sporoča …
Odlično si se znašla. Te dolge pravokotne tudi meni ne ležijo, Pravzaprav zdaj razmišljam, če sem sploh že kdaj naredila kakšno in mislim da ne :) Ampak ti pa si odlično opravila z nalogo. Tisto s hiško sem občudovala že na FB in zelo lepo se poda k besedilu. In tudi ta birmska je krasna.
Oseba Janja sporoča …
Super si opravila z izzivom. Obe sta zelo lepi, še posebej prva. Lp
Oseba helena sporoča …
Joj Helena, tale zamisel s hiško za poročno voščilnico je prav "huda". Superca je in verz se čudovito poda zraven. Tudi birmanski sta čudoviti, til jih še posebej razneži. S temi podolgovatimi oblikami imam pa tudi jaz vedno probleme, ker je zelo težko narediti dobro postavitev.
Oseba Metuljčica sporoča …
Obe sta čudoviti, a ta hišica je resnično nekaj posebnega. Pri izbiri misli, pa itak vedno zadeneš.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Super si se znašla v obeh primerih, se mi pa za odtenek bolj dopade poročna - hištka je svetovna :).
Oseba oldpunca sporoča …
S pozitivnimi virusi se je vedno dobro okužiti. :-)) Lepo si oblikovala napis na poročni voščilnici. Postavitev in motiva pa sta mi pri obeh zelo všeč.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Prekrasni sta,
kot tudi tvoje prejšnje objave
lep pozdravček Tamara
Oseba Martina sporoča …
Kako dobro si se znašla pri zapolnitvi prostora. Čudoviti sta obe. Kar nisem se ju mogla nagledati. Idejo si bom gotovo kdaj sposodila.
Oseba Hali sporoča …
Težave? Ni videti, obe sta prekrasni: poročna prisrčna s ptičkama in hišico in birmska tako elegantna in lepa...