Potonika


Ne spomnim se, če sem že kdaj za kakšen izziv naredila tri voščilnice. Vladka in Tina sta me (zgleda, da ne samo mene) pošteno okužili z emboss resist tehniko. Virusom, ki napadejo telo, se zaenkrat še uspešno upiram, čeprav so na delovnem mestu, pri sorodnikih, znancih, v poštenem razmahu. Virus, ki je napadel ustvarjalnost, pa je tako vedno dobrodošel. Tako trdovraten je, da se pozna tudi na izgledu bloga. Prišel pa je od Vladke :) Hvala in nič nisem jezna, ker si me okužila :)
Verjetno to še ni zadnja varianta ...


Potoniko sem odtisnila na akvarelni papir ter nato vroče embosirala. Senčila z Distressi: Spiced Marmelade, Rusty Hinge in Dried Marigold. Za malo 3D učinka sem s čopičem in akvarelnimi barvicami senčila ob robu cveta in listov. Odtis sem razrezala na tri dele ter prilepila na eko karton. Za zaključek in piko na i je dovolj le še napis iz Tininega seta Sreča čaka nate.


***
Izziv:
- Ko me inspirira - Emboss resist tehnika
- Najlepši par - galerija meseca februarja

***
Pripomočki:
- Altenew - Peony scrolls
- Najlepši par - Sreča čaka nate

***

Vse dobro!

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Virus te je odlično napadel, saj sta tako voščilnica kot blog zelo lepa. Voščilnico si krasno senčila in barva, ki si jo dodala okrog cvetov, res doda globina. Všeč so mi ti topli barvni odtenki. In blog si zelo lepo prenovila. Ta cvetova z akvarelnim izgledom lepo pašeta k izbranim fontom naslova bloga. Sveže, pomladno in zelo prijazno očem.
Oseba Valerija sporoča …
Uau, krasna voščilnica. Všeč mi je, kako si razrezala motiv. Super izpade!
Oseba Janja sporoča …
Voščilnica je izredno lepa. Barve, senčenje in razrezan motivom, vse je popolno. Zelo lepo si prenovila blog. Lp
Oseba HRANDICA sporoča …
Fini virusi vas napadajo.Pred njimi ni dobro imeti preventive. Zelo lepo si oblikovala naslovnico bloga.Tudi voščilnica je domiselna, predvsem razrezani motiv.
Oseba Maja sporoča …
Kar ne morem se je nagledati, tako je lepa.
Oseba Hali sporoča …
Prelep izgld blog in tvoja čestitka je uauu, všeč mi je razrezan motiv in izbor barv...tako topla je!
Oseba Metuljčica sporoča …
Tudi meni je všeč izrez, pa seveda motiv in natančna izdelava, barva je pa itak moja, enrgijska........Čudovita voščilnica.
Oseba oldpunca sporoča …
Takšnim virusom, ki jih trosita Vladka in Tina se je treba izpostaviti. :-) Super si izdelala voščilnico. Krasno senčenje in zelo lepe barve. Všeč mi je razrezana slika. Ideja za zapomniti si. :-))
Oseba Sonja sporoča …
Naj se te le držijo tile ustvarjalni virusi, prav lepo je gledat tvoje izdelke. One druge pa pusti, da gredo svojo pot :)
Huh, zdaj pa že mene mika, da bi šla blog preoblikovat, predolgo sem ga zanemarjala, tako z ažurnimi objavami kot postavitvijo. Ampak najprej sem se odločila za preimenovanje, vsak dan kaj odkrijem, kar je še treba popravit :)
Uživaj še naprej v ustvarjanju.
Oseba moi sporoča …
Teh virusov se pa le ne brani, čudovito vplivajo nate. Krasna voščilnica v toplih barvah in lep izgled bloga.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Čudovita...kaj novega res ne morem dodati, so že predhodnice vse povedale...krasne barve, ideja s razrezom naredi sliko še bogatejšo. čao
Oseba Damjana sporoča …
Čudovita prenova bloga. Voščilnica je odlična, zelo lepo ti je uspelo senčenje z distressi in seveda emboss resist tehnika.
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
UUaauu! Čisto vse je krasno. Voščilnica je ooh lepa, te barve!, mislim, da bom kmalu bogatejša za kakšen odtenek distresov :) Čudovita je. Pa blog tudi tako sveže in veselo deluje. zelo zelo luštno.
Oseba Tina Z. sporoča …
res si mojstrica barvanja in tale prenova bloga odlično paše k tvojemu slogu. prekrasno.
Oseba Valentina B sporoča …
Najprej mi je v oči padla sveža pomladna sprememba bloga.
Všeč mi je ta nežen akvarelen šopek. :)
Voščilnica je izjemno lepa! Motiv potonike sem že občudovala. Ta izvedba je res nabita z energijo in toplino. Čudovita je! Ideja z razrezanim motiv in kombinacija z belo krasno zgleda. :)
Oseba Tina sporoča …
Kako zelo je lepa...tako topla in domiselna. Nekaj krasnega...
Oseba Renata sporoča …
Lepe barve, natančna izdelava, krasno izpade izrez. Zelo mi je všeč.
Oseba iris-irena sporoča …
Helena, čudovita voščilnica in barve so moje -obožujem jo!
lp
Oseba Natasa sporoča …
Wow, čudovita je! Zelo lepo sestavljena in osenčena, res lepa!