Votel okrasek


Metuljčica Darja je na svojem blogu opisala zanimivo ustvarjalno dogajanje v mariborskem Europarku. Velik aplavz si zaslužijo vsi umetniki, ki so delili svoje znanje, pa tudi organizatorji. Prav gotovo je to ogromen zalogaj, ki so ga z veliko vnemo in zagnanostjo speljali do konca. En velik hvala!

Udeležila sem se le ene, sobotne delavnice, kjer sta šarmanten Daniel in prikupna Natalia :) pokazala izdelavo belega votlega obeska.  Fimam zelo poredko, ponavadi na kakšni delavnici, le tu in tam tudi doma. Zato se ta neveščost pozna na mojih izdelkih.

Izdelale smo dva obeska, čeprav se meni zaradi velikosti zdita bolj uporabna kot okraska. Pokažem lahko le tega, saj je prvi, meni veliko lepši, izginil neznano kam. Ja, tudi to se zgodi.
Namesto obeska ga bom uporabila kot dekorativno "kapico" za čajno lučko.


Prav zaradi izgubljenega obeska sem verjetno dobila več zagona, da bom kakšnega podobnega naredila še doma. Le strojček za vrtanje in brušenje si moram prej nabaviti.
Tako pa zgledajo naši prvi obeski, kmalu zatem, ko so se spekli.


Prijeten dan!


Komentarji

Oseba moi sporoča …
Kako krasno delovno mesto si mu našla, tako zasije v vsej svoji lepoti. Žal mi je za zginuli obesek :(
Oseba Hali sporoča …
u super ideja, tako lepo romantično se svečka sveti skozi. Mogoče se izgubljeni obesek le najde kje :-)
Oseba Vladuška sporoča …
Res ste ustvarjali svetovne stvari in samo stoj in gledaj. Sem si že na veliko pasla oči tudi pri Darji. Tale tvoja jajčka je super.
Oseba K sporoča …
Oh, ti si bila! Ampak se mi zdi res noro, da je obesek izginil. Bila sem na res veliko delavnicah doma in po svetu, organizirala delavnice in se nikoli dozivela, da bi kaksen izginil. Zfores ali se napol zazgal, to ja, izginil ... kaksen kos orodja se zna izgubiti, za izdelek pa res se nisem dozivela, no :( Ne morem povedati, kako nepojmljivo mi je to.
Oseba K sporoča …
(zgorel je hotelo pisati)
Oseba Helena sporoča …
Ah, ga gledam vsaj na oni skupinski in vem, kakšen je bil, da bom podobnega ponovno naredila :) Vseeno pa mi le ni ...
Oseba Maja sporoča …
Čudovite okraske ste naredile. Škoda za izgubljenega, kot pa praviš, te bo to vzpodbudilo, da narediš še kakšnega.
Oseba oldpunca sporoča …
Tole je pa zame čista znanstvena fantastika. :-) Tvoj obesek, oziroma okrasek, je čudovit. Super "delovno mesto" si mu našla. Upam, da se kmalu ojunačiš in ponovno izdelaš izgubljenega, pa še kakšnega dodatnega.
Oseba Tina Z. sporoča …
o, fino, ti si bila tudi na teh delavnicah - no, jaz za takšno ne bi bila primerna, ti si pa naredila fenomenalen izdelek, si ne znam predstavljati niti pod razno, kako ... je pa tako lep romantičen, čisto nekaj posebnega.
Oseba Valerija sporoča …
Uau, to je pa res prekrasno! Meni so vsi izdelki zelo všeč in nič ne vidim, da bi bila ti tega kaj manj vešča. Zame si prava umetnica, ker jaz tega ne bi nikoli spravila skupaj, niti ne vem, kako ste to delali. V glavnem prekrasno!
Oseba Metuljčica sporoča …
Tvoj izdelek je čudovit, všeč mi je ko takole zasije. Res škoda za izginuli obesek, a v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega in sigurno bo naslednji še lepši. Glede na to da sem bila tudi sama na podobni delavnici ti moram povedati da je tvoj izdelek čudovit in si skriti talent.......
Oseba ArtMBR sporoča …
Fantazija, kako je to lepo.
Tole z izgubo izdelka pa bi mene dvignilo do plafona. Saj je res, da se zgodi, ampak....pa še glede na to, da mi je Metuljčica razložila, da je kar nekaj dela s tem...
Oseba Janja sporoča …
Tudi sanja se mi ne, kako ste ustvarili te lepotce. Tvoj izdelek je čudovit. Lp
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
To je res fantazija iz vesolja....prekrasno, ideja z lučko je pa enkratna. Pogrešam delavnice, pri nas v NM je ena velika žalost, blagor tebi, ko si blizu MB....ti res zavidam. čao
Oseba Zvonka sporoča …
Ooo kako je tole lepo, še posebno ko si mu dala novo delovno mesto, tam super pride do izraza.
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako fantastičen jajček si naredila :-)) Krasno si fimala.
Oseba Damjana sporoča …
Uau, noro lepo. Škoda, da te delavnice niso bližje. Te bi se zagotovo udeležila.
Oseba iris-irena sporoča …
Helena, tole je pa prava mojstrovina, vsega občudovanja vredna!
lp