Za fantka


Moja draga ustvarjalna prijateljica Metuljčica Darja je postala babica. Verjetno je to luštno postati - nič ne boli, nič ne narediš, pa vseeno ogromno dobiš :) Nik je pravi korenjak in z vseh strani deležen ljubezni.
Babici in dediju (joj, kako smešno se mi zdita ta izraza, saj jima sploh ni videti, da bi to lahko bila) sem poslala spodnjo voščilnico.



Spečega dojenčka sem našla na Pinterestu, ga sprintala in pobarvala z akvarelnimi svinčnik barvicami. Metuljev let sem poudarila s pikicami (Paper Pen - Orange) Tudi potiskan papir je nekje s spleta ter natisnjen.



***
Pripomočki:

  • Najlepši par: Kvadrati s šivi, Pentlji (Tina za Rayher)
  • Spellbinders: Captivating Squares
Izziv:
***

Veliko nežne ljubezni!

Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Kako lepo...je sploh potrebno še kaj dodati razen to....naj Darja uživa. Tebi pa vse čestitke za tale cuker. čao
Oseba Vladuška sporoča …
Tako fajn si tole napisala. In tako zelo je cart. Krasno poabrvano in sestavljeno. Babica bo zeloooo vesela. In kot praviš, je kar malo hecno, ko je tako mladostna in fejst tale naša Darja :)
Oseba Metuljčica sporoča …
Seveda sem bila zelooooooooo vesela, ojoj, pa tale zapis - mladostna babica, ja hvala vam. Uživamo in se cartamo in kdorkoli pride se hvalim kako lepo voščilnico mi je poslala Helena. Ne vprašajte koliko pohval je požela, čudovita je, prelepo pobarvana in sestavljena.
Oseba Martina sporoča …
Čudovita voščilnica. Krasno si jo pobarvala. Sem se spomnila, da imam doma točno takšno štampiljo pa jo vse premalokrat uporabim. Verjetno zato, ker tudi pod razno ne bi znala tako pobarvati kot ti :)In prav všeč mi je tisti detajl s pentljo in metuljčkom. Super.
Oseba moi sporoča …
Joj, kako cart je tale voščilnica. In res je, babica je vse preresen izraz za tako postavno in poskočno frajlico, kot je Darja.
Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasna in nežna voščilnica, všeč mi je ta luškan motiv in tako lepo je sestavljena.
Oseba Kristina sporoča …
Čudovit izdelek, domišljen do zadnje podrobnosti. Iiii pa šele danes sem videla sliko ogrlice v prejšnji objavi. Hvala.
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako luštna in nežna voščilnica :-))
Oseba iris-irena sporoča …
Helena, čudovita voščilnica!
lp
Oseba oldpunca sporoča …
Tega spečega junaka sem občudovala že pri Metuljčici. Čudovito voščilnico si izdelala za mlada babico in dedka. :-) Tvoje čudovito barvanje samo še poudari ljubkost motiva.
Oseba Valerija sporoča …
Joj, kako je pa to lepo! Tako lep in nežen motivček, prekrasno pobarvan, čudovit papir in dodatki. Prelepo!!!
Oseba Anja Ž. sporoča …
Kako je lepa! Od pobarvanega motiva, do izbranih barv in vzorca.
Oseba Hali sporoča …
Kako je lušten dojenček, tako zanimivo si ga pobarvala. Zelo lepa čestitka...
Oseba Janja sporoča …
Zelo luštna čestitka. Lepe barve in papir. Motiv je krasno pobarvan, nikoli ne bi uganila, da si barvala z akvarelnimi barvicami v svinčniku, res zelo lepo. Lp
Oseba Goga sporoča …
Krasna voščilnica, res luškan motiv za enga luištnega fanta. Povem pa kar iz lastnih izkušenj, še dobro, da je babica poskočna im mladostna. Vnuček zahteva kar precejšnjo mero energije,;)
Oseba Tina sporoča …
Helena, občudujem tvoje barvanje, ker znaš tako zelo lepo dodati barve tudi okrog motiva.
Oseba Damjana sporoča …
Helena, ne samo Metuljčici, temveč tudi nam si podarila pogled na tvojo čudovito umetnino. Barvanje je čarobno lepo, kot tudi sam motiv in voščilnica v celoti.
Oseba Zvonka sporoča …
Tale je pa tako sladka, pravi cukr.