Čajnik


Počasi, upam, da v tem tednu, se bom potrudila pregledati in pokomentirati, kaj vse ste ustvarile v teh 14 dneh, ko sva si privoščila dopust s potepanjem po Italiji in Franciji, s kratkim skokom v Švico. Ni kaj, zelo pridne ste bile v svojih ustvarjalnih sobicah oz. za ustvarjalnimi mizicami.
Ko bom uspela urediti vse fotografije, bom objavila nekaj foto utrinkov krasnega in seveda prekratkega dopusta.



Za rojstni dan me je dragi obdaril s Copici in tako se je rodila nova ustvarjalna ljubezen :) Motiv na tej in prejšnji voščilnici je pobarvan s temi flomastri. Veliko vaje in pobarvanih motivov bo potrebno (seveda še kakšen Copic več), da bom res zadovoljna s svojim barvanjem in senčenjem.


***
Izziv: Najlepši par - galerija meseca junija

***
Pripomočki:

  • Najlepši par: Kvadrat s šivi, Vse najboljše 3
***

Prijazen pozdrav!

Komentarji

Oseba Anja Ž. sporoča …
Prav nič se ne vidi, da šele začenjaš s copici. Meni se zdi motiv čudovito pobarvan. In tele prelivajoče barve na platnenem ozadju so top. Pozdravljena nazaj z dopusta :)
Oseba Tina Z. sporoča …
ja, meni se zdi tvoje barvanje neverjetno, tako da mislim, da ti bi še s čisto navadnimi barvicami čudež naredila. in res lepo ozadje.
kako fajn za super dopust, taki lepi kraji, tako da komaj čakam kakšne fotke.
Oseba Nataša sporoča …
Super, da sta se imela lepo na dopustu in da sta uživala.
Resnično ni videt, da komaj začenjaš s copici, meni je motiv izjemno lepo pobarvan. Za ozadje pa nimam besed, tako zelo mi je všeč :)
Oseba Metuljčica sporoča …
Od nekdaj ti barvanje leži, pa naj bo to z barvicami ali pa z copici. Motiv si čudovito pobarvala in sestavila prelepo voščilnico. Bravo tvojemu dragemu za izvirno darilo.
Oseba Valerija sporoča …
Tudi meni se zdi tvoje barvanje enkratno in prav taka je tvoja voščilnica. Krasna!
Oseba Vladuška sporoča …
Odlično ti gre barvanje od rok, tako da si vsekakor zaslužiš kakšen marker več :))) Voščilnica je zelo lepa. Super za vajin dopust in verjamem, da sta prinesla polno novih krasnih vtisov domov. Fotke me pa definitivno zanimajo.
Oseba Janja sporoča …
Nisem opazila, da si zamenjala barvice :), ker je kot vedno motiv pobarvan odlično. Krasna voščilnica.
Slikic z vajinega potepanja pa se veselim. Lp
Oseba Hali sporoča …
Tvoje barvanje je fenomenalno in tako lepo se prelivajo barve. Čudovita voščilnica!
Oseba Renata sporoča …
Krasna voščilnica. Barvanje je fantastično, vsaj jaz ne opazim, da bi šlo kaj narobe. Fotke pa tudi jaz čakam.
Oseba oldpunca sporoča …
Super darilo si dobila. :-) Čajnik je krasno pobarvan. Komaj čakam naslednjih mojstrovim in seveda foto utrinkov vajinega potepanja. :-))
Oseba helena sporoča …
Čudovit motiv in krasno pobarvan. Dobila si lepo darilo, ki ga boš s pridom izkoriščala, pa tudi za kakšen marker več navijam, da ti bo lažje. Če bo šlo po principu "ga nujno rabim", potem jih boš kar hitro imela še malce več. Nestrpno čakam fotke in vtise s potepanja.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ooo tudi ti si se potepala po svetu. Lepo.... in fotke kar zberi, je še ena, ki je firbčna in bi si jih rada ogledala. "Ljubezen"....tudi ta je bila zelo sladka in lepih barv in .....še en glas imaš ZA, da res rabiš, ko boš zbirko flomastrov dopolnjevala. čao
Oseba Nataša Š. sporoča …
Čudovito si pobarvala motivček! Zelo lepo darilo. Fotke z dopusta pa objavi ja, čeprav mi lušte naredijo vedno z zanimanjem pogledam kje se je kdo potepal ;)
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
To pa je res krasno darilo in sploh niti malo ni videti, da šele začenjaš barvati z njimi. Voščilnica je prekrasna! Takšno potovanje pa verjamem, da (pre)hitro mine, še posebej, če te kdo vmes še malo moti ... ;):) Hvala ti še tukaj iz srca!
Oseba Andreja sporoča …
Super si začela s Copici in voščilnici sta zelo lepi :-))
Se že veselim lepih fotk s potepanja!