Fantovski


Včerajšnja nedelja in še prihodnja, sta verjetno zadnji nedelji v tem šolskem letu, ko po župnijah potekajo slovesnosti svetih birm.

Preprosta voščilnica za fanta, z glavnim simbolom tega zakramenta - golobom, ki predstavlja Svetega Duha. In njegove darove, ki so kot seme položeni v srca mladih. Ob tistih lepih trenutkih, ko je v ospredju slovesnost, pa fotografiranje, dobra hrana ter darila botrov in drugih sorodnikov, je Duh s svojimi darovi velikokrat tako tih in neopažen. Vendar verjamem in doživljam, da pridejo trenutki ali dnevi, ko deluje z vso močjo. Takrat, ko ga najbolj potrebujem: v bolezni, preizkušnjah, osamljenosti ..., postane rešilna točka mojega življenja.


Še ena fantovska, za osemnajstletnika. Navdušen športnik, ki trenira nogomet in sanja, da bo kdaj tako dober kot njegov nogometni vzornik. Morda bo čez leta postal zvezdnik, zato zvezda za krogom, kjer je številka. Fantiča z žogo sem našla na spletu.



Prijeten dan!

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Krasno si opravila z obema. Prva preprosta, pa vendar pove vse. Druga pa mi je zelo všeč s tem poigravanjem papirja in lepo pobarvanim nogometašem.
Oseba helena sporoča …
Obe si lepo po fantovsko zaobjela z željo po vzorniku v srcu in duhu. Čudovito!
Oseba Metuljčica sporoča …
Super ozadja in motiv, sploh na drugi, kjer si super pobarvala nogometaša, tako da je nastala res tista prava, fantovska.
Oseba Damjana sporoča …
Pravi fantovski. Zelo luštna motiva na obeh voščilnicah. Zelo luštni ozadji na obeh.
Oseba Marna sporoča …
Nežni in lepi sta obe!
Oseba Janja sporoča …
Prekrasni voščilnici. Lp
Oseba Hali sporoča …
Lepi sta. Pri 18 si ustvarila krasno ozadje in lepo razporedila - zložila pravokotnike. Zelo, zelo všečno.
Oseba Nataša sporoča …
Prekrasni obe.
Oseba oldpunca sporoča …
Lepe misli si zapisala. Obe voščilnici sta čudoviti. Prva s krasno simboliko, druga pa vrhunsko sestavljena. Motiv nogometaša je strašansko simpatičen in zelo lepo pobarvan. :-)
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Zelo lepi voščilnici, pritegnilo pa me je, kako čudovito si zložila in pobarvala papirje pri drugi. Izredno se mi dopade.
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
lepa... ko bi se mladi zares zavedali, kaj prejmejo z zakramentom birme. žal premnogokrat je to njihov zadnji obisk cerkve.na srečo se mnogi vrnejo...najbrž zares takrat, ko s srcem razumejo, kako sveti Duh milostljivo deluje.
tudi fuzbaler je perfekten.
Oseba Renata sporoča …
Krasni sta obe.