Zelenje


Čestitkarska vnema se v juliju in avgustu nekoliko umakne in da prostor drobnim užitkom ob branju knjig. Lahkotne, napete, življenjske, žalostne ... Izposojene po priporočilu prijateljice, trenutnemu navdihu, zanimivi platnici ... Ponavadi gre kakšna tudi zraven v službo za družbo ob pitju kavice.
Zato so in bodo objave na blogu bolj poredke.

Za mesečni SC izziv "Zelenje - Greenery" sem naredila preprosto voščilnico, z zeleno vitico, drobnimi bež rožicami in Vladkinim napisom.

Morska zahvala je bila za prijazno natakarico, ki je našla in shranila moja pozabljena sončna očala. Tako se zgodi, ko greš s prijateljico na klepet ob kavi in ob odhodu pozabiš, kaj vse si imel zraven.





***
Izziv:
Scrapping Cottage - Greenery

***
Uporabljeni šabloni:


Prijazen dan!



Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
obe sta osupljivi in krasnih barv!
Oseba moi sporoča …
Zelo lepi sta obe. Lepa gesta tudi s tvoje strani.
Uživaj poletje ob branju še naprej.
Oseba Vladuška sporoča …
Sem vesela, da si se nam tudi tokrat pridružila in zelo mi je všeč tvoja nežna voščilnica. Tale morska pa je krasna zahvalnica za prijaznost. Le uživaj v branju. Jaz si tudi privoščim več potepov po knjigah v poletnem času.
Oseba oldpunca sporoča …
Uživaj poletje in uživaj ob knjigah! :-) Čudoviti voščilnici si ustvarila. Zelenje si zelo lepo umestila na voščilnico. Morska pa kar vabi med valove. :-) Lepo si se zahvalila prijazni natakarici.
Oseba Janja sporoča …
Krasno si sestavila prvo voščilnico in pripravila lepo zahvalnico.
V času počitnic ustvarjanje res malo zamre. Prav dopustniško se tudi sama ustavljam po blogih, ustvarjam pa tako skoraj nič.
Lp.
Oseba Valerija sporoča …
Obe voščilnici sta krasni. Tudi pri meni je tako, da je ustvarjanje trenutno na stranskem tiru. Bomo septembra spet bolj aktivne, ko se vse vrne v ustaljene tire.
Oseba Anja Ž. sporoča …
Obe sta res lepi. Pri prvi mi je sploh všeč barvna kombinacija, pri drugi pa, kako si naredila valove. Super izpade.
Oseba N-Eva sporoča …
Zelo luštkani voščilnici. Tudi meni so všeč barvne kombinacije.
Oseba helena sporoča …
Prva v zelenju in druga med morskimi valovi sta čudoviti. Tudi meni se je zadnjič zgodilo.... na poti v Avstrijo in postanku na kavici na eni izmed črpalk pozabila nahrbtnik, obešen na naslonjalu stola. Malo čez karavanški tunel sem začela iskati sončna očala in z grozo ugotovila, da je vse ostalo na črpalki. Ne vprašaj koliko kg živcev je šlo, ampak nazadnje se je izkazalo, da je gospod natakar hitro in skrbno spravil najdbo. Seveda sem se mu zahvalila, žal pa ne s tako čudovito voščilnico.
Oseba Dusi sporoča …
Spet dve lepi voščilnici.
Tale z morjem mi je spet tako všeč... ne morem si pomagat, ko pa tako lepo upodobiš te krasne motive.
Oseba Anonimni sporoča …
Tale morska mi je pa zelooo všeč, prava osvežitev v vročih dneh. Čestitke, Majda
Oseba Andreja sporoča …
Obe voščilnici sta zelo lepi :-)) Super si uporabila zelenje in morska deluje zelo pomirjujoče.