Čestitkarski miks


Po skoraj treh mesecih večje umirjenosti in tišine v službi, se je s ponedeljkovim popoldnevom v župnijske prostore zopet naselila otroška in mladostna razigranost in navihanost. Pedagoški poklic ima svojo pozitivnost tudi v tem, ker lahko vsako leto v septembru nekako štartaš na novo. Junija zaključiš določeno obdobje, se umiriš, dozoriš, resetiraš in septembra z novo voljo in močmi prideš v razred pred otroke in mlade. Čeprav se mi delovni čas s tem podaljša za kakšnih štiri do pet ur, ugotavljam, da sem bolj organizirana, več naredim in ustvarim kot takrat, ko imam časa na "pretek".

Spodnje voščilnice pa so nastale še prej, v tistem kratkem deževnem obdobju v začetku prejšnjega tedna. Čestitkarski miks za rojstni dan, Abrahama in poroko.







***
Izziv:
- Najlepši par (galerija meseca septembra): šablone Odprti tag, Pentlji (Rayher), Čestiteke 1

***
Prijazen pozdrav!

Komentarji

Oseba Nataša sporoča …
Helena, vse so tako lepe.
Ja september je čas za nove začetke :)
Oseba Zvonka sporoča …
Prav vse tri so mi všeč, vsaka ima svoj čar. Ampak zadnja mi je pa prav posrečena. Tudi sama imam ta ptičji par, pa ga še nisem uporabila.
Oseba moi sporoča …
Tudi sama ustvarjam predvsem zvečer, ko se vse umiri in ni dela zunaj. In tako kot praviš se več naredi, če si bolj zorganiziran ;)
Lušen trio si neredila.
Oseba Metuljčica sporoča …
Prelepo si to zapisala, se čisto strinjam. Tudi sama sem nočna ptica, z organizacijo pa imam še vedno probleme. Sem se pa prav sprostila in uživala ob tvojih čudovitih voščilnicah. Vse so prekrasne.
Oseba helena sporoča …
Zanimiv zapis, posebej tisto mi je všeč, ko praviš, da se med počitnicami resetiraš in potem začneš znova. Ta recept bi morali uporabiti večkrat tudi med letom.
Vse tri voščilinice so prava paša za oči, še najbolj pa se pasem po prvi, ki je naravnost fantastična.
Oseba Hali sporoča …
Prva, z vrtnico in čudovito obliko je fenomenalna in tale za 50 zelo domiselna in zadnja poročna navihana, ptički so zmeraj fajn :-)
Oseba Nataša Š. sporoča …
Same lepotičke, prva mi je pa sploh čudovita- tako romantična. Všeč mi je kako si potiskala rob in izbrala krasne barve. Zelo lepo.
Oseba Valerija sporoča …
Prav vse so čudovite ampak prva je pa PREČUDOVITA. Noro všeč so mi bogate vrtnice in rahlo starinski videz. Perfektna!
Oseba Valentina B sporoča …
Prekrasen miks voščilnic in prijeten zapis!
Zelo mi je všeč tvoje razmišljanje o umirjanju, dozorevanju in novem začetku, organizaciji in izkoriščanju časa.
Prelepa mi je voščilnica z vintage pridihom! Zelo nežna, romantična in perfektno potiskan rob. Me spominja na čas iz zgodb Jane Austen.
Oseba Tina sporoča …
Lepo si zapisala o novih energijah in venček krasnih izdelkov izpod tvojih rok tako zelo lepo napolni mojo ustvarjalno dušo...
Oseba Vladka sporoča …
Vse so zelo lepe, ampak prva ima tak vintage pridih, ki mi je še vedno najljubši, zato je moja favoritka.
Oseba Dusi sporoča …
Lep miks si pripravila!
In hvala ti iz srca za vse tvoje srčne komentarje na mojem blogu <3
Oseba N-Eva sporoča …
Vse tri so izredno lepe in zanimive. Prva je izredno elegantna, druga je lepa verzija CAS voščilnice.....zadnja pa je srčkana in nagajiva.
Oseba Anonimni sporoča …
Joj, koliko čudovitih voščilnic se skriva pri tebi... Hvala za vse prijetne trenutke ob odkrivanju. Pozdravček, Majda