Divja vrtnica


Ob novih šablonah in štampiljkah kar nekoliko pozabim na tiste starejše. Zato sem tokrat uporabila Tinino štampiljko Divje vrtnice, jo pobarvala s Copici in umestila na voščilnico (ta je bila za navdih). Štampiljka z mislijo je iz Ustvarjalnega dotika (mislim, da ni več na voljo).


Po komentarjih v prejšnji objavi vem, da ste opazile mojo osveženo fotko v profilu :) Uh, se še kar navajam na malo daljše lase. Po dvanajstih letih čisto kratke frizure, sem si zaželela malo spremembe. Mislim, da bom zdržala vsaj toliko, da si jih uspem speti v mini čop :)
Očitno je bil enakega mišljenja glede sprememb tudi moj blog. Kakor marsikateri, so tudi meni izginili vsi linki spletnih dnevnikov, ki jih spremljam. Po začetni jezi in negodovanju, sem ugotovila, da je vse skupaj pravzaprav dobro. Tako sem si naredila malo več reda in blog je kar malo lažje zadihal :)


***
Uporabljeni pripomočki:
- Najlepši par: Divje vrtnice, Pravokotniki s šivi
***
Izziv:
- Najlepši par: galerija meseca oktobra
***

Lep in prijeten dan!

Komentarji

Oseba Valerija sporoča …
Krasna voščilnica. Všeč sta mi vrtnica in misel, pa tale postrani listič s šivi. Super je, tudi voščilnica je taka, ki zlahka diha, brez nepotrebnih dodatkov a čudovita!
Oseba Tamara sporoča …
Čudovita voščilnica
Oseba Vladuška sporoča …
Čudovita je in zelo mi je všeč postavitev. Krasno si jo izdelala.
Oseba Anonimni sporoča …
Zelo mi je všeč postavitev voščilnice, pa tudi misel se zelo prilega za današnji dan. Všeč mi je tudi oznaka Slovenska papirnata dežela :-)Jesenski pozdravček, Majda
Oseba Janja sporoča …
Vav, cvet je odlično pobarvan in postavitev voščilnice je zelo lepa. Lp
Oseba moi sporoča …
Lepo si pobarvala vrtnico in zraven dodala krasno misel.
Oseba Tina Z. sporoča …
krasna postavitev, misel taprava in super barvna kombinacija!
jaz si pa ne predstavljam, kako bi se navadila na kratke lase - moram zdaj imeti skoz spete ... in upam, da se mi ne bo blog podobno zrušil, ker vse to urejanje ... verjamem pa, da zna biti prav terapevtsko.
Oseba oldpunca sporoča …
Kako čudovito si pobarvala vrtnico! Super dimenzijo si dosegla. Postavitev mi je svetovna, napis pa tole lepotičko naredi popolno. :-)
Oseba Marjeta sporoča …
Tako preprosta in hkrati zelo elegantna voscilnica. Vsec mi je.
Oseba Kajcyika sporoča …
vav, preprosto sem brez besed. Čudovita čestitka!
Oseba Metuljčica sporoča …
Vedno najdeš primerno misel, si zamisliš malce drugačno postavitev in dodaš tisto nekaj; v tem primeru vrtnico ki da tisto pikico na i. Čudovita voščilnica.
Oseba helena sporoča …
Zelo lepa in elegantna je. Tole z izginjanjem stvari na blogih, bi pa tudi meni prav prišlo, zgolj zato, da naredim malo reda:) Upam, da nisem s tem res priklicala kakšne nesreče :)
Oseba N-Eva sporoča …
Prekrasna postavitev in izredno lepo pobarvana vrtnica. Občudujem tvoje CAS voščilnice....eni res obvladajo.