Pogled skozi okno, praznična krogla in še kaj


Tej seriji prazničnih voščilnic sem dala naslov Skozi okno. In upam, da nas bodo kmalu razveseljevali takšni in podobni pogledi na zasneženo pokrajino ... Ne samo pogledi, prav je, da se tudi sama v takšnih dneh spravim iz tople hiše, nadenem topla oblačila in grem uživat zimsko veselje.


Vse slikice so printi z neta. Ostalo (eko karton, bela tempera) pa je "a la Vladka stil" :)





V pestri izbiri delavnic v Artu, sem uspela biti le na eni. S Tjašino pomočjo, nasveti in navodili, smo izdelale božično kroglo. Zaradi plastike je kar zahtevna za fotografiranje, vendar upam, da mi je uspelo ujeti, kako bogata in romantična je :)



V temi, ko je osvetljena z led lučkami zadaj za "snegom".


Detajl z vrha krogle.


Zato pa je toliko bolj preprost in skromen adventni venček. Zato, da me nagovarja predvsem s svojo simboliko in namenom.



Lep in in notranje bogat adventni čas!

Komentarji

Oseba Metuljčica sporoča …
Tudi sama si želim tvojega pogleda skozi okno. Čudovite voščilnice, prelepo si obdelala okna in tudi voščila so krasno izdelana. Tjašinim delavnicam pa kapo dol, čudovit angelček in božična krogla sta me čisto navdušili, ravno tako zadnja z Doroto, a so bile vse v terminu ko sem imela neodložljive obveznosti. Tvoja krogla je fantastična. Ker si mi jo pokazala v živo naj povem da je tvoj izdelek fantastičen. Želim ti lep adventni čas ob prižiganju svečk na tvojem lepem venčku.
Oseba moi sporoča …
Ja, kmalu se bo začelo odštevanje do Božiča in treba bo poslat vse novoletne čestitke. Tvoji pogledi skozi okno so krasni in bodo razveselili prejemnike.
Krogla je res bogata in lepa, polno mini detailov.
Oseba Nataša Š. sporoča …
Helena, prekrasne voščilnice si naredila, prave praznične in tople. Všeč so mi printi, čarobni in igrivi. Tvoja krogla je pa tudi čudovita in romantična, zelo zelo lepo! In res krasno zgleda v soju lučk.
Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasna okna in barve tudi, krogla pa prava paša za oči, venček pa mi je zelo všeč s svojo simboliko.
Oseba Kristina sporoča …
Danes pri nas krepko brije burja in je čisto v skladu s tvojimi neverjetnimi voščilnicami. Čudovite `a la Helena!!! Tudi krogla je enkratna. V slogu tvojega venčka naj bo tudi adventni čas - usmerjen k preprostim in bistvenim stvarem. Vse dobro.
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
O te voščilnice so pa takoolepe! Strašno so mi všeč, ideja je prav za ponucat, se mi zdi, da zdaj pa res nujno rabim eno okno. Tvoja so tako lepa, čudovito si ustvarjala, tudi ozadja so lepa in slikice...Delujejo res praznično, mirno, zimsko.., kot venček. Všeč mi je <3
Oseba Janja sporoča …
Ta serija voščilnic je zelo lepa. Zasnežena krogla pa je čarobno lepa. Lepo si jo ujela na fotografijah. Lp
Oseba Hali sporoča …
Čudovit pogled skozi okno, samo še sneg manjka :-) mislim pri nas...prekrasne so in lepo kroglo si naredila :-)
Oseba Vladuška sporoča …
Še kako se ti naj pozlatijo te besede in naj bodo pogledi skozi okno tako čudoviti kot na tvojih voščilnicah. Zelo lepo si jih izdelala in zelo zelo lepe so. Ta krogla pa je prav pravljična. Prekrasna. In tudi ta preprost venček mi je všeč.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Pogled je res čudovit in tako lepo ti je vse skupaj uspelo ampak moj pogled uhaja na kroglo....waw, to mi je pa tako všeč...že dolgo razmišljam, da bi moja jelka enkrat imela samo take kroglice - medaljone ampak...zaenkrat bom občudovala samo tvojo. Res je prekrasna.
Oseba Lili sporoča …
Voščilnice s pogledom skozi okno so resnično lepe, tako tople in prijazne. Zelo lepo so ti uspele.
Krogla je tudi prelepa, pravljična.
Venček je povsem primeren adventnemu času, v katerem še ni čas za novoletno okrasje.
Oseba oldpunca sporoča …
Zelo lepi so pogledi skozi tvoja okna. :-) Čudovito si ustvarjala. Tudi krogla je lepa in bogata. Najbolj všeč pa mi je tvoj preprost adventni venček.
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako čudovite so tvoje praznične voščilnice s pogledom v zimsko idilo :-))
Tudi bunkico si zelo lepo izdelala.
Oseba Anonimni sporoča …
Vauuuu Helena koliko lepega... najprej voščilnice (tale ideja je res odlična - rada recikliram voščilnice, in na tvoj način jih lahko zelo obogatim)... Krogla pa - veš, naša smrečica je polna spominov - vsako leto dodamo poseben okrasek, ki nas spomni na minulo leto. Izdelati takšno kroglo bo zame izziv-hvala zanj. Tvoja je res imenitna! Sončka ti pošiljam in sporočam: škoda, ker se nisva srečali! Majda
Oseba Maja sporoča …
Še malo, pa bo upam tudi pri nas tak lep pogled skozi okno.
Krogla je čudovita, je pa res težko na fotografijo ujeti tisto, kar vidimo s prostim očesom.
Oseba helena sporoča …
Ojoj, ko bi le bili pogledi skozi okno tako čudoviti, kot so na tvojih voščilnicah. Prav magični so. Tudi krogle je enkratna, ko je osvetljena pa je videti prav romantično.
Oseba N-Eva sporoča …
Zelo lepa serija pravih božičnih lepotičk. Kroglica pa je res čarobno lepa.
Oseba Anja Ž. sporoča …
Voščilnice so krasne, krogla pa naravnost čudovita.
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Draga Helena, kako sem vesela, da je zadnja od tvojih voščilnic z oknom prispela na moj naslov, čudovita je, iz srca hvala ♥ Nasmejani snežak je bil tudi moji Nini zelo všeč, pravi motiv si izbrala :) Krogla je pravljično lepa, venček v svoji preprostosti pa tudi. Želim ti mirne in lepe praznične dni, škoda je le, da tale simpatični snežko ni priklical snega :(
Maja