Smrečice, smrečice ...


so glavni motiv v tej objavi.
Sizzixova šablona smrečic, uporabljena v božični krogli, je tako lepa in uporabna, da je pristala v moji nakupovalni košarici. Čeprav so smrečice v eni liniji, se jih da lepo razrezati in narediti pravi mali gozdiček. Ozadje (nebo) je narejeno z maskirno tekočino in senčeno z modrimi distress blazinicami. Hiška, kakor tudi zasnežen hribček, sta Tinini šabloni.


(ideja: Pinterest)

Počasi pa nastajajo takšne smrečice iz blaga, primerne za božična darila. Upam, da jih naredim vsaj nekaj. Fajn bi bilo, če bi si lahko privoščila kakšna dva dni dopusta. Popoldan, ko pridem iz službe, je že skoraj tema in takrat sem bolj lena za ustvarjanje. Potrebujem dnevno svetlobo in energijo :)




***
Pripomočki:
- Najlepši par: Čez hribe in doline, V veseli vasici, Pravokotniki s šivi
- Sizzix: Tree Line

***
Izziv:
- Najlepši par: galerija meseca decembra
- Metuljčica ustvarja: ključna beseda Moja darila

***

Topel pozdrav!


Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
iii, kakšna lušna smrečica v lončku. In pokrajino si tako lepo izdelala in vanjo postavila hiško. Letos sem čisto zaljubljena v te Tinine hiške. Kar se tiče ustvarjanja v temi, pa je z mano kar podobno.
Oseba Anja Ž. sporoča …
Čudovito si ustvarjala. Tvoja rdeča hiška med belimi smrekami krasno izstopa in tale v lončku je super ideja.
Oseba Maja sporoča …
Obe hišici sta zelo lepi. Tista zgornja tako lepo izstopa med smrečicami.
Kar se tiče popoldanskega ustvarjanja - tudi jaz kar nekaj časa rabim, da si po službi oddahnem in če je sreča na moji strani, potem ostane še kaj časa za ustvarjanje ;)
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Bom lepo po vrsti:)) - prva je tako idilična, vsa zasnežena in spokojna pokrajina in smreke so čudovite. Res si z njimi ustvarila čudovit gozd (kot pri nas), le da so naše popolnoma zelene:). Druga pa je s svojimi pikicami tudi tista prava za darilce, ki bo nekoga zelo razveselilo. Če rabiš dopust: Helena jaz ti ga dam 3 dni-odstopim svojega:)). Lep pozdrav, Andreja
Oseba Kajcyika sporoča …
wow, res čudovitoooo! :)
Oseba Andreja sporoča …
joj pa je res krasna ta šablona, jo imam, pa jo še nisem uporabila :-))
Zelo lepo voščilnico si naredila in lepo namestila hiško med zasnežene smreke.
Tudi tista sešita je čudovita!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Veš kaj, v taki idilični hiški sredi smrekovega gozda bi pa še jaz živela. Krasno zgleda . Pa še šivanja si se lotila...take smrekice so tudi na mojem seznamu...enkrat.
Oseba Metuljčica sporoča …
Čudovita šablona smrečic je tudi mene premamila. Prav popestrijo tvojo čudovito voščilnico s krasnimi hišicami. Prava zimska idila izpod tvojih rok me je več kot navdušila. Smrečica pa je ena super ideja, ki ti je več kot uspela.
Oseba Janja sporoča …
Kako čudovita izdelka. Prekrasno si umestila hiško na voščilnico in posadila smrečico. Lp
Oseba moi sporoča …
Super postavitev smrečk in hiška tako lepo pride do izraza. Pa tardeča je taka cakica.
Oseba Hali sporoča …
Krasna darila pripravljaš in smrečice na voščilnici so prekrasne. Hiška pa pravljična :-)
Oseba helena sporoča …
Krasno zimsko pokrajino si pričarala. Všeč mi je ta večplastnost in rdeča barva hiše. Superca! Tudi smrečica je zelo prikupna in držim pesti, da ti jih bo uspelo zašiti čim več.
Oseba Nataša Š. sporoča …
Prav luštna je tvoja zimska pokrajina s hišico sredi gozda. Smrečica bo pa čudovito darilo! Zelo cort in krasna ideja! Te pa čist razumem, tudi meni bi prav prišel kak dan na off :)
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
Izredno lep gozdiček! Voščilnica je čudovita in praznična, ta cartkana smrečica pa neverjetno ljubka ideja za darilo. Bravo!
Oseba AndrejaM sporoča …
Joj, tale tema tudi meni ne sede! Tvoja hišica se v gozdičku izjemno dobro počuti, saj kar žari v prazničnih barvah. Smrečica pa je itak cort!
Oseba Tina sporoča …
Helena, kako zelo lepo je oboje. Zimska pokrajina je izjemna...takoj, bi se za kakšen teden zaprla v tisto hišico. Zašita smrečica mi je pa čisto ukradla srce...krasna darila bodo prejeli tvoji bližnji!
Oseba ArtMBR sporoča …
Tudi jaz sem bila na delavnici in brez smrečic se vaje res ne da ponoviti, le da sem se jaz kar namučila, da sem prišla do šablone, ki pa vidim, je zelo uporabna.