Voščilnice, okrasitev in še kaj


Upam, da je za vami miren, v družbi tistih, ki so vam blizu, preživet božični dan. Da ste si vzeli čas zase, za telo in duha, za o(O) troka v sebi ... In da so ga bili deležni tudi tisti, ki so prišli na obisk, tisti, katerim ste stisnili roko, tisti, ki so dobili vaše darilce, vaš nasmeh ...

Hvala vsem, za čudovite voščilnice in voščila. Koliko zadovoljstva in topline so prinesle. Že samo odpiranje kuvert je zame nekaj prav posebnega in slovesnega.
Letos so se voščilnice tako postavile na ogled.


Pred uničenjem sem rešila staro, leseno otroško posteljico (kinderpet), jo očistila in tisti del, kjer so palice, prebarvala s Chalky finish barvo. Mimogrede, ta barva je super enkratna za barvanje in že razmišljam, kaj vse bo še dobilo novo "oblekico".

Čeprav je izziv za Metuljčico že končan in je predzadnja ključna beseda "božična okrasitev" izzvenela, še delček najinega okrašenega doma. Nekaj je kupljenega, nekaj doma narejenega, nekaj naravnega. Predvsem pa meni ljubo in vredno.










Takšni so bili tagi na božičnih darilih:


In še nekaj zimskih rojstnodnevnih voščilnic.






Naj bo pričakovanje novega leta čim bolj umirjeno in preprosto, 
a kljub temu polno novih upov in želja!

Komentarji

Oseba Klara sporoča …
Zelo lepo si okrasila! Super ideja z ograjico:),sem jo tudi sama gledala,ker ena stoji v kotu,da imam lažji dostop do male J.,pa bi rabila malo več prostora :). Je napis srečno od Tine?
Oseba Metuljčica sporoča …
Res sem vesela da si pokazala kako si okrasila dom. Se že iz fotografij čuti toplina Božiča. Ograjo si pa čisto preobrazila in ideja za galerijo slik je fantastična. Čudovite so tudi voščilnice. Hvala za prelepo objavo, sem uživala ob njej.
Oseba Valerija sporoča …
Krasno si okrasila dom in prejela kup čudovitih voščilnic. Všeč mi je tudi reciklaža otroške posteljice. Seveda pa si ponovno izdelala zelo lepe voščilnice.
Oseba Damjana sporoča …
Čudovita okrasitev doma in čudovite voščilnice izpod tvojih čarobnih rok. In res dobro si se znašla tudi z "razstavnim" elementom za voščilnice, ki si jih prejela. Res lepo izgleda.
Oseba Marjeta sporoča …
Res je pravo doživetje odpreti doma izdelano voščilnico. Nikoli ne veš kaj boš zagledal. Prelepe so. Lepe praznike tebi in vsem tvojim

Marjeta
Oseba Maja sporoča …
Zelo lepo si okrasila svoj dom, čuti se toplino in da ti božični prazniki veliko pomenijo. Super si se tdi znašla glede stojala za voščilnice.
Lepe praznike še naprej :)
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Kako lepo ste okrasili domek in čisto navdušena sem nad prenovo kinderpetka! Vse, kar sledi iz papirja pa je tako krasno kot zmeraj pri tebi. ;)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Hvala, da si nam dovolila pokukati k tebi. Lepo in toplo in res se vidi, da ti je ta praznik zelo blizu. Mi je pa všeč girlanda ob ograji (lepa je, sem že iskala pri nas, pa tako umetno delujejo, da je že na pogled prav kičasta, tale tvoja pa je res zelo podobna naravni). Stojalo pa...marsikaj sem že videla, ampak kaj takega pa res ne...izvirna ideja.
Draga Helena...še enkrat tebi in vsem tvojim zaželim vse dobro v letu 2017.
Oseba Zvonka sporoča …
Prelepo in z veliko topline si okrasila dom. Ideja za voščilnice je noro dobra.
Vse dobro v letu 2017, naj bo zdravo z nekaj sreče.
Lepo bodi in lepe praznike ti želim. Zvonka
Oseba Valentina B sporoča …
Draga, Helena!
Hvala, ker si nam pokazala in dovolila vstopiti v tvoj topel dom. Res lepo je pri vas, pravo božično vzdušje se čuti. Tudi sama vsako leto z največjim veseljem in slovesno odpiram voščila, ki nato dobijo svoje mesto na policah. Krasno si predelala otroško posteljico za vsa voščila, ki so pripela k vam. Še posebej so mi v oči padle čudovite jaslice v vašem domu. Te so mi res nekaj posebnega. Preproste, a nosijo tako veliko sporočilo.
Tagi in zimske voščilnice izpod tvoji prstov so vedno nekaj posebnega, čudovitega. Tudi te so prav čarobne in pričarajo pravo zimsko pravljico.
In hvala za čudovito voščilo ob novem letu, naj bo tudi tvoj vstop v novo leto umirjen in preživet v krogu najdražjih ter naj bo leto polno ujetih, dih jemajočih trenutkov.
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Helena, hvala za sprehod po tvojem čudovitem in z ljubeznijo okrašenem domu. Prelepo si ustvarjala. Všeč mi je ideja s predelano stranico otroške posteljice v stojalo za voščilnice. Izvirno in zelo lepo. Hvala ti za prelepo voščilnico, ki je prispela v naš nabiralnik in za čudovito napisano voščilo. :-)
Naj bo novo leto srečno, zdravo in polno ustvarjalnega navdiha!
Oseba moi sporoča …
Lepo si okrasila dom in se super znašla s stojalom za voščilnice.
Vse dobro v novem letu.
Oseba N-Eva sporoča …
Zelo lepo in izvirno si okrasila svoj dom. Tudi tebi vse lepo v letu 2017.
Oseba Majda sporoča …
Hvala, ker si mi odprla vrata v svoj dom - navdušena sem nad uporabo postelje, nad okrasitvijo tvojega doma in nad čudovitimi voščilnicami, ki si nam jih predstavila! 10 od možnih 10 točk za vse, Majda
Oseba iris-irena sporoča …
Helena, krasna okrasitev, čudovite voščilnice, ravno tako tagi.
Vse lepo v tem letu in lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovite voščilnice, tako prejete, kot narejene in poslane.
Naj bo leto 2017 res nekaj posebnega
vse dobro želim
Tamara
Oseba Vladuška sporoča …
Čudovito krašeno in prav takšne so tudi voščilnice. Draga Helena jaz ti želim vse dobro, veliko zdravja in ustvarjalnih idej.
Oseba Hali sporoča …
Helena, čudovit dom imata in krasne voščilnice si ustvarila. Naj bo leto prijazno in nežno...