Zimska pokrajina


Vreme je pač takšno kot je in čeprav bi bilo fajn, da bi bila naša dežela pokrita s snežno odejo, se tolažim z voščilnicami, na katerih je zimska pokrajina. Tako se vsaj malo naužijem "snega". Aja, še množica božičnih filmov na televiziji me popelje v zimsko zasneženi svet. Nič hudega, če je tudi tam večinoma umetni sneg.






Prijazen in vesel dan!

Komentarji

Oseba Kajcyika sporoča …
wow, vsaka posebaj je čudovita!
Oseba Metuljčica sporoča …
Kako lepe voščilnice. Čudovito si pobarvala motive, prava zimska pravljica.
Oseba Tina Z. sporoča …
res same zimske pravljice ...
Oseba moi sporoča …
Pri tebi je res krasno zasneženo. Lepe voščilnice nastajajo v tvojem b(r)logecu ;)
Oseba Janja sporoča …
Čudovite so. Še dobro, da si vsaj na voščilnicah lahko ustvarimo pravo zimo. Lp
Oseba ArtMBR sporoča …
Mojstrica akvarelov. To pa je že potrebno nekaj znanja. Lepo postaviš na voščilnice in še lepo poslikaš, tako, da so tvoje izložbe res vredne ogleda.
Oseba Maja sporoča …
Tvoje voščilnice pričarajo zimsko, praznično vzdušje. Če imaš kaj vez zgoraj, pa se zmeni, naj nam vsaj med prazniki pošljejo eno obilno snežno pošiljko ;)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Res si pravi čarodej, ki malaš po teh pokrajinskih štampiljkah. Ena lepša od druge. Zelo zeloi lepe, .....obljubim, da je ne bom poslala nazaj, če dobim kakšno:-))
Oseba Anonimni sporoča …
Tako zelo občudujem tvojo barvanje - prava mojstrica si oz. čarodej, kot je zapisala Mojca :-) Prijazen pozdravček, Majda
Oseba Vladuška sporoča …
Res bi bilo lepo imeti nekaj snega, čeprav se nad soncem nič ne pritožujem. Si pa krasno pričarala zimsko pokrajino na svojih voščilnicah.