Ženski rojstnodnevni voščilnici


Obe za okrogli obletnici, vendar številk nisem dodala.

Prva za 50-letnico, ljubiteljico plesa. Motiv sem našla na spletu, ga sprintala in pobarvala s Copici. Napis je Vladkin iz seta Rojstni dan. Odtisnila sem ga s črno blazinico in embosirala s prozornim prahom za malo dimenzije in svetleč videz.




In druga za  70-letnico, ki obožuje cvetje (v lončkih, na vrtu, travniku ...). Preprosta voščilnica z vrtnicama (Altenew - cvetova in Scrapping Cottage - listki) in Tininim napisom.




Prijazen dan!

Komentarji

Oseba Kajcyika sporoča …
Zelo lepi voščilnici si naredila :)
Oseba Metuljčica sporoča …
Všeč mi je, da znaš prisluhniti naslovniku voščilnice in dodati tisto kar mu je všeč. Obe voščilnici sta lepo sestavljeni in preprosto čudoviti.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Lepo je dobiti tako tematsko voščilnico s katero zadeneš dejavnost ali pa hobi slavljenje. Lepo.
Oseba Nataša Š. sporoča …
Zelo lepi in nežni voščilnici si naredila, lepa postavitev! Mi je pa zelo všeč plesalka, prav super si jo pobarvala, paše na voščilnico kot ulita :)
Oseba moi sporoča …
Obe sta zelo lepi in nežni. Krasno barvanje.
Oseba Vladuška sporoča …
Obe sta krasni, nežni in z romantičnim pridihom. Prva kar kliče po plesnih korakih, drugo pa krasita čudovita cvetova z razgibanim ozadjem.
Oseba Tina Z. sporoča …
vau, prekrasni, nežni in tako super postavljeni, kot vedno!
Oseba Klara sporoča …
Čudoviti sta! Sploh plesalka je nekaj posebnega...
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Prekrasni sta obe in tako lepo pobarvani ter domiselno postavljeni. Kako si se fino spomnila napis še embosirati s prozornim prahcem. Idejo si shranim za v prihodnje. ;)
Oseba Valerija sporoča …
Obe voščilnici sta krasni. Še posebej me pritegne druga, saj kar odprtih ust opazujem te večplastno odtisnjene štampiljke cvetov...
Oseba oldpunca sporoča …
Obe voščilnici sta čudoviti. Krasen motiv plesalke si izbrala in ga fantastično pobarvala. Vrtnici pa sta vrhunsko odtisnjeni in prelepo umeščeni na voščilnico. :-)
Oseba Hali sporoča …
Tudi mene je očaralo ozadje ( sestavljeno) pri prvi in krasen motiv... Vrtnice so pa itak zakon in tako nežni so, paše na na ozadje, ki je z vijugo tako lepo zmehčano. Prekrasno!
Oseba Janja sporoča …
Zelo lepa postavitev pri obeh voščilnicah. Še nekaj mi je zelo všeč :), da si pustila malo večji rob med osnovo voščilnice in samo podlago. Meni taka postavitev deluje veliko bolj elegantno.
Čudoviti sta. Lp
Oseba Majda sporoča …
Krasni sta obe - a tista s plesalko je meni plesalki bolj na koži pisana :-)
Prijazen pozdravček, Majda
Oseba Andreja sporoča …
Super si pobarvala plesalko :-)) Obe voščilnici sta čudoviti in krasno sestavljeni.
Oseba Renata sporoča …
Vrhunski, lepo sestavljeni, pobarvani, res TOP.
Oseba Valentina B sporoča …
Sama eleganca in nežnost sijeta s tvojih voščilnic. Krasno si ujela vse značilnosti slavljenk in jih čudovito umestila. Druga me je očarala z nežnostjo in postavitvijo, vrtnica pa doda svečanost temu lepemu jubileju. Izjemno lepo!