Voščilnica s konjem

Ne vem, kako je drugje, ampak glede na našo žlahto bi rekla, da je jahanje konj  priljubljeno predsvem pri ženskem delu. Sestrine tri pupe so navdušene nad konji in seveda jahanjem. Toliko lažje jim je, ker jih imajo doma. Čeprav so šele v tretjem oz. prvem razredu, si gredo same ponje v ogrado, jih očistijo in pripravijo za ježo. Pa še čisto same so se naučile galopirati. Prav zanimivo jih je opazovati na teh velikih živalih.

Tako je že kar nekaj običajnega, da vsaj eni nečakinji za rojstni dan naredim voščilnico s konjem. Tokrat sem posegla po štampiljki Inkadinkado - Horses.


Zopet sem začela uporabljati štampiljke z mojih ustvarjalnih začetkov. Toliko jih je, da so pokrite vse vrste praznovanja. V veselje moje bančne kartice :)
Motiv sem pobarvala s Copic markerji, ga izrezala z okroglo šablono. Ko je bil motiv še v šabloni, sem ozadje konjske glave senčila s suhimi pasteli, da je viden ozek bel rob. Delčke grive sem prevlekla z belim markerjem. Vladkin napis sem najprej odtisnila z rjavo blazinico, nato še čez toplotno embosirala s prozornim prahom, da je 3D in se rahlo sveti. Pri Vladki pa sem tudi pobrala idejo, da trak na osnovo pritrdim s pisarniškim spenjačem in sponkami. Zdi se mi, da paše k temu motivu. Čipko iz papirja pa sem dodala, saj gre voščilnica v roke deklici.

Prijazen dan!


Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
WAW Helena...tole pa je pobarvan konj z veliko začetnico. Prekrasno si ga zadela z barvami.
Oseba Metuljčica sporoča …
Pridem v šolo, tudi moja srednja nečakinja je ljubiteljica konj in bi kar skakala od veselja, če bi dobila tako lepo voščilnico. Prekrasno si pobarvala konja in ta bel oris res paše.
Oseba Janja sporoča …
Konj je krasno pobarvan. Roza dodatki lepo dopolnijo voščilnico. Lp
Oseba Renata sporoča …
Hi, konjiček..... Perfektno si ga pobarvala in zadela v nulo. Lepo si jo tudi sestavila. Prejemnica bo navdušena.
Oseba Valerija sporoča …
Uau, kako krasna voščilnica z mojstrsko pobarvanim konjem. Zelo lepo!
Oseba Tina Z. sporoča …
vau, ampak res, tako realističen konjiček in vse je tako lepo usklajeno, prekrasno ...
Oseba Maja sporoča …
Waw, noro pobarvano! Zelo lepo si sestavila voščilnico in za ljubiteljico konjev je to resnično lepa pozornost.
Oseba Valentina B sporoča …
Konji tudi mene vedno prevzamejo. Prekrasno je pobarvan!
Sploh ni dvoma, da je namenjen deklici s to nežno rožnato čipko
Oseba Majda sporoča …
Čudovito pobarvano - zdi se mi, da bo konjič zdaj, zdaj oddirjal z voščilnice, kar pa bi bilo res škoda. Večerni pozdravček, Majda
Oseba oldpunca sporoča …
Fantastično si pobarvala konja. Ne samo, da si razveselila svojo bančno kartico z brskanjem med starimi štampiljkami, razveselila si tudi nas s tole prekrasno voščilnico. :-) Zelo mi je všeč rjavo roza barvna kombinacija.
Oseba Vladuška sporoča …
Tako lepo si pobarvala konja, da je kot pravi. Vse skupaj si nato še krasno skombinirala in nastala je res čudovita voščilnica, ki ima zaradi roza barve pridih dekliškosti.
Oseba moi sporoča …
Krasen konj in nečakinja bo gotovo navdušena. Zelo lepo pobarvan.
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Vedno znova navdusujes z barvanjem in tudi tokrat naravnost obcudujem tega konjica! Celotna voscilnica pa je tako prikupno deklisko prisrcna.
Oseba Nataša Š. sporoča …
Vauu, noro dobro si ga pobarvala! Sem morala kar nekajkrat pogledat :) Odlično res, pa tudi barvna kombinacija mi je zelo všeč!
Oseba Marjeta sporoča …
Fantatsično pobarvan konjiček. Res lepa voščilnica.

Marjeta
Oseba ArtMBR sporoča …
O konjiček, mene pa gane še tisti zadaj, saj bo moja novoletna tema. Le kje si ga staknila.
Oseba N-Eva sporoča …
To pa je res wauuuu barvanje......prekrasno in zelo realistično. Škoda, da še bolj ne pokažeš svoje nadarjenosti.....sigurno kje skrivaš prekrasna platna.