Moška rojstnodnevna voščilnica

Ta teden sva z Janjo pri medvedkih. Medtem, ko je njena voščilnica vabilo na otroško rojstnodnevno zabavo, je moja za 40-letnika, ki si je zaradi svoje postave prislužil vzdevek Medo.



Naročnica voščilnice je želela imeti podolgovato, da bodo v njo šli podolgovati boni - rojstnodnevno darilo. Doma imam že nekaj let kup osnov za podolgovate voščilnice, kupljene za poročna vabila, pa si je nevesta kasneje premislila in si zaželela kvadratna. Podolgovata oblika voščilnic mi res ne leži in se jih lotim le na željo naročnikov. Pa še takrat jih najprej skušam prepričati, da ne bo nič narobe, če priložen bon za darilo zložijo na dimenzijo mojih klasičnih voščilnic :)


Prijazen pozdrav!

Komentarji

Oseba moi sporoča …
Ah, včasih je treba iz cone udobja. Ker potem nastanejo take lepotičke ;)
Kot pravijo angleži (al' so američani? :)
"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."
Oseba Valentina B sporoča …
Hahaa, kako si me nasmejala, da jih skušaš prepričati, da zložijo bon na dimenzijo tvoji klasičnih voščilnic. :D
Ampak veš kaj, meni tudi niso simpatične te podolgovate za ustvarjat, ampak ko jih vidim pri ostalih so mi tako zelo všečne, tako kot tale tvoja! :) Super si se znašla in izbrala zanimivo postavitev. Ko greš iz cone udobja, takrat šele se zaveš, kako lepo je tudi na drugi strani. Prijeten dan ti želim. :)
Oseba Maja sporoča …
Podolgovate so res zafrknjene, ker jih je težko primerno zapolniti oz. okrasiti. Tvoj medo je prav simpatičen in glede na to, da slavljenca tako kličejo, ravno pravšnji motiv zanj :)
Oseba oldpunca sporoča …
Zgleda, da nas je kar nekaj, ki se izogibamo podolgovatim voščilnicam. :-) Tebi jo je uspelo vrhunsko okrasiti. Tale medo je simpatičen 100 na uro. Na lepo ozadje si ga postavila. :-)
Oseba Metuljčica sporoča …
Super si tole speljala. Medo je čudovito izdelan, ozadje paše, pa ti imaš res dober okus da dodaš še tisto kar ustreza, tako da nastanejo takšne lepotičke kot je ta.
Oseba Nataša Š. sporoča …
Luštna je! Včasih je prav, da naredimo tudi kaj takega kar nam ne leži- in potem same sebe presenetimo!
Oseba Majda sporoča …
Iiii kako srčkan ata medo - potrjujem, da sem navdušena nad celotno voščilnico, pa ne le zaradi tega, ker obožujem medvede.
Krasno si se prilagodila in tako lepo vse sestavila!
Naj bo lep tudi tvoj vikend, Majda
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Saj pravim, da so moški VEČNI otroci....pa mi oni ne verjamejo. Tale voščilnica je čisti dokaz za to. Bravo za tole potrditev:-))
Oseba Vladuška sporoča …
Dobro si rešila zagato s poldogovato voščilnico. Priznam, tudi meni ta velikost ne leži, ampak po drugi strani pa bi se je morda morali večkrat lotiti, da bi se navadili. Ti si super razporedila te kvadrate in jih polepšala.
Oseba Hali sporoča …
Simpatična in super si se znašla, prav nič ni narobe in se kar hitro še loti kakšne podolgovate :-)
Oseba Janja sporoča …
Krasno postavitev si izbrala za to velikost voščilnice. Medvedki od CC so vsi po vrsti tako prikupni. Lp
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako je luštna :-)) Krasnih barv in lepo sestavljena.
Oseba Renata sporoča …
O kako je lepa. Včasih paše kak izziv, potem pa vidimo, da le ni tako "hudo" kot smo mislili :)