Šopek prvoobhajilnih voščilnic

Ne vem, je kaj takšnega v zraku, da imam težave z blog objavami :) Besede se nekje skrivajo in nočejo iz glave v prste in na monitor.
Zato bom kar naenkrat objavila vse letošnje prvoobhajilne zahvalnice in voščilnice. Večinoma sem ustvarjala za znane prejemnike. Nečakinji sta šli k prvemu svetemu obhajilu, zato se je sestra obrnila name s prošnjo, če naredim zahvalnice župniku, katehistinji in animatorkam, ki so se ves maj trudili s pripravo te slovesnosti.
Skoraj pri vseh sem v glavnem uporabljala šablone Najlepšega para. Žal takrat, ko  sem potrebovala, v Rayherju niso imeli na zalogi Tinine šablone Keliha s hostijo, zato sem si pomagala z izrezki iz lepenke. Šablona je sedaj že pri meni in bo prišla v poštev pri kakšni novomašni voščilnici ali za prvoobhajilne prihodnje leto.
Pa vas kar prepustim fotografijam in želim prijeten dan.












***
Pripomočki:
Najlepši par: pravokotniki s šivi, kvadrati s šivi, Srčni metulji, Valoviti pravokotniki s šivi, Vinska trta (Tina za Rayher), Okrasimo s cvetjem, Foto dekoracija, Topli žarki

***
Izziv:
Najlepši par: galerija meseca junija

***

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Tole objavo si bom pa kar shranila. :-) Krasni izdelki. Sama ne obvladam preveč verske tematike in vedno grem "na ziher". :-) Vidim, da se da tudi drugače in da super izpade. Hvala za navdih.
Oseba Majda sporoča …
Kako čudovit šopek, ki bo za vedno ostal svež. Tudi od mene hvala za inspiracijo in navdih.
Prijazen pozdravček, Majda
Oseba Vladuška sporoča …
Zelo lepe so in vsaki si dodala nekaj, kar jo naredi unikatno.
Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasne in nežne kombinacije!
Oseba moi sporoča …
Krasne so vse po vrsti in vidi se, da ti je tema blizu.
Oseba Renata sporoča …
Kako so lepe!
Oseba Hali sporoča …
Čudovit šopek čestitk. In kako te razumem glede objav, se mi zdi, d ami to postaja najtežji del ustvarjanja. A se trudim, ker tako potem najlažje kaj najdem in pokažem komu, ki ga kaj zanima :-)
Oseba Janja sporoča …
Helena, nežno in lepo si sestavila vsako posebej. Vse so zelo lepe. Lp
Oseba Metuljčica sporoča …
Joj, kako pa tebi tole gre dobro od rok. Čudovite so, prav vse po vrsti. Sem jih prav z navdušenjem občudovala in črpala ideje. Res prečudovito.
Oseba Maja sporoča …
Lepe so vse po vrsti.