Poletni dan


... je lenoben. Ne priganja ga jutranji zvonec, četudi so dopoldanske ure namenjene službi. Kosilo je preprosto, večinoma iz tistega, kar ponudi domači mini vrt. Ampak šele po kratkem klepetu z L-jem na terasi ob kavi ali čem bolj krepkem (trenutno je "in" rum bacardi z okusom maline in švepsom ter nekaj listi mete). Popoldan  počitek za dušo z dobro knjigo in če je vreme primerno malce poženem kolo gor do Urha. Nič se ne pritožujem nad moževo bolniško (hvala vsem za spodbudne besede v komentarjih prejšnje objave), ki nama onemogoča kakšen potep ali izlet.  Prijatelji se včasih pošalijo, naj pazi, da ne bom postala podobna Ančki iz filma Misery :) Tako lahkotno nama minevajo dnevi.


Dokler za naju še ne bo  namakanja v morju, si morsko vzdušje naredim z voščilnico s Scrapping Cottage šablonami in okvirjem, narejenim s Tinino šablono pravokotniki s šivi. Za ozadje pa preprosto nekaj potegov s čopičem po akvarelnem papirju.



Prijazen poletni pozdrav!

Komentarji

Oseba Ayaa sporoča …
Krasna! :)
Oseba Kristina sporoča …
Prelepa - če jaz samo parkrat potegnem s čopičem, nastane packarija. Je pač treba imeti roko. Čim dalj in čim bolj uživajta lahkotne dneve, saj pridejo redko.
Oseba moi sporoča …
Lepo si uokvirila morje, tako je, kot bi ga ujela na objektiv. Tistega izza okvirja se na fotki ne vidi :)
Oseba Valerija sporoča …
O kako je lepa. Uporabila si krasne izrezke.
Oseba Vladuška sporoča …
Lepo si zaplula v morje z jadrnico in ta galeb jo strumno opazuje. Okvir pa jo naredi dodatno zanimivo. Me veseli, da sta dobro potegnila iz slabega in da uživaš v poletnih dneh.
Oseba Janja sporoča …
Zelo lepo si ujela morje v okvir. Postavitev je krasna. Lp
Oseba Metuljčica sporoča …
Všeč so mi ti tvoji okvirji, res si dobro sestavila voščilnico. Všeč mi je tudi da si iz slabega potegnila dobro in da si takole ustvarjalno prikličeš morje. Uživajta še naprej.
Oseba oldpunca sporoča …
Prebrala sem tvojo prejšnjo objavo, ampak nisem uspela pokomentirati. Sicer pa poznam takšne situacije. Pri nas se jih je v vseh letih motorizma nabralo kar nekaj. :-) Pazi na svojega ranjenca!
Čudovito si pričarala poletje na papir. Ozadje je fantastično. Akvarelni papir je špica. :-)
Oseba Zvonka sporoča …
Kako lepa morska voščilnica in kako domiselno si jo skombinirala.
Oseba Hali sporoča …
Kako umirjena, še galeb uživa in opazuje barčico. Uživaj!
Oseba Majda sporoča …
Vauuu - tvoja čudovita voščilnica bo tudi meni pomagala preživeti dneve do takrat, ko bom noge namočila v morje v spremljavi pesmi galebov.... Čudovita voščilnica je, kar ne morem se je nagledati!!!
Uživajta še v naprej - po "vajino", Majda

No tole (https://www.youtube.com/watch?v=lAnp7oA20n8) se pa zaradi tebe vrti pri meni ... morda tudi tebi polepša dan :-)
Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasna, tako mirna in čudovite modrine ... uživajta!
Oseba helena sporoča …
Čudovita poletna modrina in svežina..... kar kliče in vabi na morje.
Oseba Nataša Š. sporoča …
Krasna je, zelo mi je všeč postavitev! Morska čisto po mojem okusu :)
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Helena, prav poletno carobna je in disiiii po morju. Jaz ga se nisem uzila, zato mi je se toliko ljubsa! Tvoji preprosti potegi s copicem dajejo tako lepe rezultate ;) in vse skupaj si krasno razgibala z okvirji.
Oseba Andreja sporoča …
Zelo lepo poletno voščilnico si naredila in všeč mi je, kako si jo dodatno uokvirila :-))