Morski voščilnici


Skupaj z vremensko osvežitvijo je prišla osvežitev tudi na moj blog - v smislu nove objave. Čeprav mi je papirčkanje in ustvarjanje voščilnic v veliko veselje, se le-to v poletnih mesecih preseli k drugim papirjem. Tistim potiskanim in zvezanim v knjige. Že nekaj let je tako, da na počitnice "povabim" enega ali dva knjižna avtorja in se z njima družim od jutra do poznega večera :) Letos sta gosta pisatelja kriminalk Harlan Coben in Jeffery Deaver. Kar za oba velja to, kar so napisali pri prvem: "Ko te zagrabi, te ne spusti do zadnje kaplje krvi strani".

Še sreča, da je kakšen rojstni dan tudi julija in avgusta ter tako ustvarjalna soba vsaj malo zaživi. Obe rojstnodnevni sta z morskim pridihom. Za prvo sem dobila navdih v Anjinih mini poletnih voščilnicah.


Navdušenje nad Distress Oxidi je prišlo tudi do mene. Pripomoček za senčenje pa sem si naredila kar sama in tako malo omilila izdatek za oxide :). Na plutovinaste zamaške ustrezne velikosti sem z mekolom nalepila blazinice za senčenje. Zelo poceni in narejeno zelo hitro, čeprav ni najbolj estetsko :) Morda bom pluto še prelakirala in dodala napis h kateri oxid blazinici ustreza.


In še druga morska voščilnica.


Poletno umirjenost in ležernost je malo razburkalo odkritje, da so pri Pinterestu delali neke spremembe in mi (oz. vsem) zamešali mape, razvrščene po abecednem vrstnem redu :( Pa je šlo v nič kar nekaj ur, porabljenega za razvrščanje.
Najprej sem mape skušala ročno razvrstiti. Ni šlo. Nato na netu najdem pripomoček, ki naj bi avtomatsko razvrstil. Tudi nič. Šele potem grem na njihovo Facebook stran in vidim, da imajo takšne probleme tudi ostali. Samo upam, da bodo stvari uredili in bom imela mape urejeno pregledno in meni všečno.

Osvežujoč pozdrav in prijeten dan!

Komentarji

Oseba moi sporoča …
Lušni poletni voščilnici. Za Pinterest niti nisem vedela ;) Sem sedaj manj za računalnikom, samo nujno ;)
Oseba Valerija sporoča …
Obe sta čudoviti. Morski motivi me vedno znova navdušijo!
Oseba Valentina B sporoča …
Osvežujoči morski voščilnici. Super si se znašla s plutovinastimi zamaški. ;) Prav pašejo v tvoj vintage kotiček ;) Glede Pinteresta sem bila tudi sama slabe volje, ko sem včeraj odkrila kakšno zmedo so naredili. Sedaj ko kaj iščem, nič ne najdem..
Oseba Kristina sporoča …
Cudoviti obe. Ideja z zamaškom je zares genialna. Sprememb na pinterestu pa tudi jaz nisem opazila. 😁😂
Oseba Zvonka sporoča …
Obe sta morski cukr, ne bi se mogla odločiti za eno.
Zamaški so pa res dobra pogruntavščina. Vedno mislimo, da moramo imeti vse pripomočke, pa se pogosto da tudi drugače pomagati.
Oseba Majda sporoča …
Helena najlepša hvala za tvoj ustvarjalni namig - zamaškov imam cel kup in zdaj jih bom koristno uporabila :-)
Voščilnici s pridihom morskih obzorij pa sta mi obe polepšali počitniške dni, krasni sta!
Bralni pozdravček (imava zelo podoben bralni okus ;-), Majda
Oseba Nataša sporoča …
Krasni sta.
Hvala za super ustvarjalni namig :)
Oseba Vladuška sporoča …
Sem tudi sama opazila, da imam povsem drugače razporejene mape na Pinterestu, pa sem mislila da morda zaradi tega, ker ga uporabljam tudi na telefonu. Ni fajn, ko si navajen na svoj red. Voščilnici s počitniškim in morskim pridihom sta zelo lepi. Hvala za namig za knjige, sem si že vrgla nekaj knjig na svojo listo želja na Amazonu :) Sicer sem še vedno velik ljubitelj šelestenja knjižnih listov, pa je za počitnice zame veliko bolj praktična eknjiga, tako da si bom tja kakšno naložila in prebrala. Vidim, da so kar obsežne. Bom sploh imela čas, da se grem skopat v morje? :)
Oseba Hali sporoča …
Čudoviti sta in prekrasna rešitev za senčenje. Uživaj v preostanku poletja!
Oseba Metuljčica sporoča …
Tale ideja z zamaški je pa prav super, pa seveda tudi tvoje poletno ustvarjenje. Obe voščilnici sta čudoviti.
Oseba Tina sporoča …
Helena, čudoviti morski lepotici si pričarala in hvala za bralne nasvete...pa za plutovinasto idejo - svetovna je!!!!