Po dolgem času ...

... sem naredila škatlico presenečenja in ogrlico iz Pardo mase.

Škatlice presenečenja niso moj stil. Lotim se je le takrat, če si jo nekdo zelo želi in ga ne morem prepričati v navadno voščilnico. Težave imam z zapolnitvijo vseh stranic. Pa tudi nepraktične so mi za shranjevanje :).
Tokrat sem si malo pomagala z idejami, ki sem jih našla pri Mojci. Njene škatlice so mi ravno prav bogate in narejene z veliko občutka za lepo razporeditev posameznih elementov.


Na levi strani je prazen tag, na katerega je naročnica napisala voščilo. Na desni pa žepek za denar.














Nakit iz poli materiala je pri meni prav tako redkost. Ta ogrlica je nastala na delavnici v Europarku, ki jo je organizirala trgovina Bead.si, mojstrica in učiteljica pa je bila Nika. Moji polžki so po obliki in izgledu daleč od njenih, vendar sem za prvič kar zadovoljna. Upam, da me bo gnetenje mase in oblikovanje držalo še nekaj časa.


Prijazen pozdrav in krasen teden!

***
Pripomočki - škatlica presenečenja:
- Najlepši par: Valoviti kvadrati s šivi, Okrasimo s cvetjem, Cvetoči božič
- Rayher: Male številke

***
Izziv:
- Najlepši par: galerija meseca oktobra


Komentarji

Oseba Majda sporoča …
Kako res, življenje res najde svoje bogastvo v izzivih sveta :-) Zame je bil izziv izdelati mojo prvo in nato še drugo škatlico presenečenja med vikendom - sva obe ustvarjali škatlice presenečenja :-)
Tvoja škatlica je čudovita - nežna, topla, romantična ... ogrlica pa - sem brez besed, tudi ta je čudovita.
Hvala za namig, kje najdem več o škatlicah, saj se moram še velikooo naučiti.
Prijazen pozdarvček, Majda
Oseba Valerija sporoča …
Uau, tvoj stil ali ne... škatlica je prečudovita in ne bodi presenečena, če se bo vrstilo še več naročil. Res je krasna, prav tako pa tudi ogrlica.
Lp
Oseba Hali sporoča …
Tako nežna in tako tvoja je!
Oseba oldpunca sporoča …
Zelo, zelo lepa in nežna škatlica. Čisto v tvojem stilu. :-) Barvno usklajena, elegantna in natančno izdelana. Tudi ogrlica je čudovita.
Oseba Janja sporoča …
Helena, škatlica je tako lepa in lepo izdelana, da se lahko že lotiš naslednje. Sem prepričana, da ni zadnja. Tile poli polžki pa so meni videti tudi krasni. Lp
Oseba Biljana sporoča …
Čudovita škatlica. Nežna in popolna!!!
Oseba Valentina B sporoča …
Vse nam pride na pot ravno pravi čas. Meni je tvoja škatlica čudovita, nežna in čisto v tvojem elegantnem in preprosto lepem stilu. Izjemno bogata in zelo lepa ogrlica je nastala pod tvojimi prsti.
Oseba Goga sporoča …
Čeprav sem ljubiteljica bogato okrašenih voščilnic so mi malo manj okrašene škatlice ljubše kakor tiste, ki skrivajo v sebi cel kup okrasja. Se mi zdi, da se potem zakrije pravo sporočilo. Pri tebi pa je to ravno prav in z okusom narejeno. Zelo lepa je in nežna.
Ogrlica mi je pa zelo všeč, meni se zdijo požki čudoviti, pa tudi barve so zelo lepe.
LP Lili
Oseba Tina sporoča …
Helena, jaz se čkatlic izogibam prav zaradi razloga, ki si ga navedla :-))). Mi je pa tvoja naravnost čudovita, ker si tako lepo uporabila sorodne elemente pri krasitvi... Obesek pa ....prekrasen....
Oseba Vladuška sporoča …
Škatlice tudi meni niso pisane na kožo in se jih redko lotim. Ta tvoja je tako nežna, lepa in z romantičnim pridihom. Verižica pa čudovita.
Oseba Metuljčica sporoča …
Sem najprej takoj zrolala na ogrlico, ker me je zanimalo kako ti je uspelo. Krasna verižica je in polžki so več kot o.k. Škatlica pa je res v tvojem stilu in preprosto boš morala še kakšno izdelati.
Oseba moi sporoča …
Čudovita škatlica in verižica. Se je splačal obisk.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Krasna, dih jemajoča
lep pozdrav Tamara
Oseba Andreja sporoča …
Čudovita iz zelo elegantna je tvoja škatlica presenečenja :-)) Krasno si jo sestavila. Ogrlica pa zelo zelo lepa in čudovitih barv.