Objava v rdečem

Končno sem se zbudila v zasneženo jutro. Snežna odeja je sicer bolj tanka in verjetno bo hitro skopnela, vendar je za mojo dušo ravno dovolj, da se veselim te beline in mehkobe.

Trojček z božično zvezdo je nastal po navdihu lanskih Vladkinih voščilnic.



Tudi pri tej je imela "prste vmes" Vladka s svojim stilom eko papirja v kombinaciji z belo tempero :)




To voščilnico sem naredila že januarja, ko sem še mislila, da bom sledila izzivom na CCT (med sodelujočimi na januarskem izzivu, me je navdihnila Kajina voščilnica). Kar kmalu sem prišla do zaključka, da sem sezonska ustvarjalka in mi nikakor ne bo uspelo delati božično-novoletnih voščilnic, ko zunaj ne bo mrzlo in ne bo dišalo po snegu :)



Serijo voščilnic z božično zvezdo končujem z voščilnico rdeče bunkice in bodike. Zaradi rdeče barve sem jo vključila v to "rdečo" objavo.


Zasnežen pozdrav!

Komentarji

Oseba helena sporoča …
Aaaaa, tole je pa tako čudovita objava, da se kar ne morem nagledati vsega lepega. Prekrasne vse od prve do zadnje, ampak najbolj mi je padla v oči druga. Rdeča barva je rdeča nitka vseh in za božični čas je skoraj nepogrešljiva. navdušuješ tudi z odličnimi fotografijami in postavitvijo. Superca!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Še ena ki je navdušena do skrajnosti. Kako jim paše ta niansa bele tempera. Ampak predzadnja...modra v trikotniku in na špici božična...nad to sem pa "v iber" navdušena.Neverjetno, kaj naredi tak trikotnik na sredini. Serija za dol past.
Oseba Aleksandra sporoča …
Vse voščilnice so zelo lepe. Pozornost mi je pa vzel, čudovit okvir že na prejšnjih voščilih. Pozdravček Aleksandra
Oseba Metuljčica sporoča …
Se prav veselim tvojih prazničnih objav. Božične zvezde so mi res ljube in ti si z njimi naredila krasne voščilnice. Sicer ne vem zakaj, ampak zadnja mi je nekako prirasla k srcu.
Oseba Marija sporoča …
Kakšen krasen kupček prazničnih voščilnic. Ena je lepša od druge.
Oseba moi sporoča …
Čudovite vse po vrsti in z rdečo nitjo ;)
Oseba Maja sporoča …
Krasne vse po vrsti, najbolj pa mi je v oči padla ravno zadnja voščilnica.
Oseba Vladuška sporoča …
Krasne voščilnice so nastale tudi tokrat. Se mi zdi, da je včasih lažje ustavrjati, če imaš rdečo nit. Mene pa predvsem privlači klasična kombinacija barv. Ta me vedno znova navduši s svojo toplino in kar zadiši po božiču :) Res lepe kombinacije si ubrala in izdelala.
Oseba ArtMBR sporoča …
Če se še pri tebi umetniško izrazim, si objavila simfonijo v rdečem.
Oseba Nataša sporoča …
Kako so prekrasne, prav vse so mi všeč.
Oseba oldpunca sporoča …
Vse so tako zelo lepe, da je veselje. Čisto si me očarala z rdečo objavo. :-) Pri drugi, kvadratni na eko papirju pa sem se pošteno lopnila po čelu, ko sem videla, čemu je namenjena šablona vejice. :-)) In če ti čisto po pravici povem, mi je izmed vseh tvojih lepotičk ravno ta z vejico bodike najbolj ogrela srce. :-))
Oseba Andreja sporoča …
Vse so zelo lepe in všeč mi je tokratna rdeča nit :-)) Prve z božično zvezdo me še posebej navdihujejo.