Trije izzivi in še vedno božične zvezde


V tej objavi bom združila kar tri izzive, da ne bo preveč objav :) Vsem voščilnicam je skupna božična zvezda. Teh se nikoli ne naveličam in jih pridno "hrčkam".

Za novembrski, že 61. po vrsti, Ko me inspirira sta Tina in Vladka izbrali Natašina elegantna vabila z žepkom. Obe sta na svojih voščilnicah uporabili motiv božične zvezde, zato sem jima tudi sama v tem sledila. Izbrala sem belo-zlato kombinacijo ter uporabila različne šablone.






Učiteljica Tina je s svojo zvesto pomočnico Vladko odprla vrata 5. razreda Male šole prazničnega ustvarjanja. Če sem dobro poslušala pri uri, je za prvo domačo nalogo potrebno uporabiti sadje in (ali) bleščice. Ker svoje shrambe še nisem napolnila s sadjem, sem za domačo nalogo posegla po bleščicah in jih uporabila v sredini božične zvezde in na pikicah. Pa tudi napis se blešči. Upam, da je domača naloga uspešno opravljena.




Motiv božične zvezde na spodnjih voščilnicah sem pobarvala že lani. letos pa sta dobili svoje mesto na voščilnici. Prvo prijavljam za izziv pri CRAFT-alnici s temo "pobarvan motiv".



***
Pripomočki:
1. voščilnica
- Heartfelt creations: Sparkling poinsettia (šablona in štampiljka)
- Najlepši par: Tag z dodatki, štampiljka Prazniki
- Penny Black: Antique frame
- Sizzix: Holiday greens
- MFT: Blueprints 31

2. voščilnica
- Penny Black: Antique frame
- Najlepši par: štampiljka Prazniki in Cvetoči božič

3. in 4. voščilnica:
- Butterer: Poinsettia
- Najlepši par: Kvadrati s šivi, Romantični kvadrati

***
Izzivi:
- Ko me inspirira #61: Praznični žepki
- Mala šola prazničnega ustvarjanja: prva domača naloga (sadje oz. bleščice)
- CRAFT-alnica: #198 - Pobarvan motiv

Komentarji

Oseba moi sporoča …
Same krasne božične zvezde in praznične voščilnice. Lepo si pobarvala oba odtisa in vesela sem, da si se nam pridružila v CRAFTalnici. Za izziv pa le izberi le enega.
Oseba NinaS sporoča …
Waw, ti imaš pa kar celo "cvetličarno" različnih božičnih zvezd na zalogi :) Lepo si jih sestavila in pobarvala.
Oseba Helena sporoča …
Moi, sem v spremno besedilo napisala, da prvo (modro ozadje) prijavljam za izziv ;)
Hvala obema za komentarja!
Oseba oldpunca sporoča …
Pri tebi pa božične zvezde res lepo cvetijo. :-) Krasno bero voščilnc si nam pokazala. Moram pa priznati, čeprav s težkim srcem :-), da me je najbolj nagovorila druga po vrsti. Tinina štampiljka in tvoje barvanje je vrhunska kombinacija. :-)
Oseba Hali sporoča …
Čudovite se, mene je prevzela pobarvana z modrim ozadjem.. ne vem zakaj a ta modra ji da neko posebno noto :-)
Oseba Maja sporoča …
Ena lepša od druge, vse a zelo lepe in elegantne.
Oseba Valerija sporoča …
Prekrasne voščilnice. Všeč so mi božične zvezda, vsaka tvoja je drugačna a prelepa, ne bi se mogla odločiti za najljubšo!
Oseba Nataša Š. sporoča …
Čudovite so prav vse tvoje praznične voščilnice!
Oseba Andreja sporoča …
Ena je lepša od druge, tako da tokrat oklevam med prvo in predzadnjo varianto. Sicer stilsko povsem drugače, ampak obe noro dobro narejene. Jap, lepe so tvoje božične zvezde. Krasno bi barvala.
Vesela sem, ker spet ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
Oseba Danica sporoča …
Prekrasne božične zvezde so v tvoji kolekciji prazničnih voščilnic.
Tretja božična zvezda mi je še posebej všeč!
Lp Danica
Oseba Tina sporoča …
Oh, Helena...kaj naloga...to je dovolj za iizdelati cel razred. Koliko lepega si nam pokazala in zopet me navdušuješ s svojim barvanjem velikega motiva...
Oseba Metuljčica sporoča …
Kako lepo si ustvarjala z božičnimi zvezdami. Vse so lepe, ampak ne vem zakaj se mi zdi ta prva tako elegantno praznična. Kar dvakrat sem si ogledala objavo, ker sem ljubiteljica božičnih zvezd in ti si naredila res čudovite voščilnice.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Ko se govori o božičnih zvezdah so mi vse za dol past, če pa jih še pobarvaš tako lepo, kot si naredila ti...potem pa sem brez besed.Me veseli, da je še kakšna zbirateljica teh rož..tako so fascinantne...paše jim vsaka barva, ni važna velikost,....Zlato-bela je oh, Tinina še en oh, o zadnjih dveh pobarvanih pa...oh in oh...
Oseba helena sporoča …
Vauuu, tole je pa cela palisada božičnih zvezd. Me spravljaš v zadrego, ker je ena bolj lepa od druge. Prva je videti zelo, zelo elegantna, druga bolj navihana, zadnji dve pa sta pravo umetniško delo. Noro lepo, super!
Oseba ArtMBR sporoča …
Prefinjeno
Oseba Valentina B sporoča …
Elegantno praznično in preprosto čudovito tako kot znaš le ti!
Prva v belo zlati kombinaciji me je očarala tako, da se je ne morem nagledat. Tako zelo neverjetno lepa je! Tvoji pobarvani motivi so neverjetni in božičnim zvezdam si navdahnila življenje. Prekrasno!
Oseba Vladuška sporoča …
Čudovit izbor in ena bolj krasna kot druga. Odlično ti gre barvanje od rok. Hvala, da si se pridružila tudi nama in znova sedla v šolsko klop :)
Oseba Marjeta sporoča …
Saj ne vem za katero bi se odločila. Vse so imenitne. Čestitke