Mala šola prazničnega ustvarjanja - tretji teden

Prejšnji teden so se učiteljice malo pomešale, tako nas je v ponedeljek v razredu pričakala Vladka z učno uro venčka in neprazničnega napisa. Za domačo nalogo sem izbrala drugi del njenih navodil. 

Želela sem uporabiti napis, ki bi se ujemal z glavnim motivom voščilnice. Tako sem najprej pobrskala po šablonah in štampiljkah in nato prilagodila napis, ki pa ni preveč običajen (oz. ga vsaj nisem videla na kakšni štampiljki :)) za te praznike.

Pogled skozi okno doma na tiho in zasneženo pokrajino budi mir in spokojnost.


V zimskih dneh, ko primanjkuje dnevne svetlobe, smo lahko ljudje bolj "sončni" in prinašamo svetlobo, toploto ...

S to voščilnico se pridružujem Darjinim decembrskim izzivom s ključnimi besedami božična zvezda, božično zelenje in gugalni konjiček.



V sredo smo pozorno sledili Tininim navodilom, kako narediti mini paketke za kakšno sladko malenkost ali okrasek. Domača naloga je šla hitro in brez problemov. Čeprav sta nastala le dva, bom verjetno naredila še kakšnega, saj je res dobra ideja, ki majhno darilo naredi veliko.


Pri Vančinem posebnem adventnem "venčku" pa se mi je malo zataknilo, čeprav mi je Mojca včeraj dala idejo, da bi lahko naredila samo laterno iz papirja. Če bo še čas, bo verjetno tudi ta domača naloga opravljena.

Topel pozdrav!

***
Pripomočki:
- Najlepši par: Valoviti pravokotniki s šivi, Cvetoči božič, Srčna snežinka 2
- My favorite things: Blueprints 31
- Memory Box: Tall taper candle
- Scrapping cottage: Classic arched window
- Tim Holts: Upon a time
- Deep Red: Winter pines

***
Izzivi:
- Najlepši par: galerija meseca decembra; Mala šola prazničnega ustvarjanja
- Metuljčica ustvarja: Veselodecembrski izziv

***

Komentarji

Oseba Metuljčica sporoča …
Tvoja snežna pokrajina, ki jo ponujaš skozi zasneženo okno je prekrasna, kot resnični pogled, ki nam je letos k sreči dan, da so decemberski dnevi bolj praznični. Letos sem veliko ustvarjala v eko stilu in resnično sem vesela tvoje fantastične voščilnice, ki več kot zadostuje izzivu. Nadvse mi je všeč in hvala za sodelovanje. Naredila si tudi čudovita paketka, ki seveda kličeta po še. Prelepa objava.
Oseba Vladuška sporoča …
Te so čisto po mojem okusu, saj so kombinacija eko kartona in bele barve. Odlično si opravila domačo nalogo, tudi s temi mini paketki.
Oseba Hali sporoča …
Kako nežne in "spokojne" so... mene tvoje fotografije napolnijo s tako toplino in seveda tudi izdelki, tako lepo je vse....
Oseba moi sporoča …
Čudovit pogled skozi okno. Bela in eko je vedno zmagovalna kombinacija. Lušni pa so tudi paketki.
Oseba oldpunca sporoča …
Pridno si delala domače naloge. :-) Pogled skozi okno je fantastičen, eko bela barvna kombinacija višek elegance, paketka s sladko vsebino pa zelo vabljiva.
Oseba Marija sporoča …
Si bila pa zelo pridna. Prav vsaka nastala umetnija je zelo lepa, ampak čez vse všečna pa je voščilnica s svečko. Joj, kolk mi je ta lepa. Prav nekaj posebnega je in še z močnim sporočilom. Bravo.
Oseba helena sporoča …
Vse je videti tako praznično in spokojno. Prva voščilnica zmaga na polni črti, čeprav tudi druga nične zaostaja. Paketki pa......... ja, darilce v njem lahko le slutiš, da je pričakovanje še toliko slajše. Krasno.
Oseba ArtMBR sporoča …
Spet se je splačalo priti k tebi na obisk. Tudi mene letos pritegnejo te barve. Prva pa je res tako tridimentionalna, kot bi bila prava. Še posebej mi je všeč opečnato ozadje. Lepo, lepo...
Oseba Tina sporoča …
Helena, prelepi so vsi tvoji izdelki...in ne bi se mogla bolj strinjati o naši notranji luči...
Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasna objava, prekrasne barve, vse tako lepo in posebno ...
Oseba iris-irena sporoča …
Helena, z eno besedo - prečudovito!
Lepe praznike ti želim!