Za to in ono priložnost

... so spodnje voščilnice. Vsem pa je skupen en element. Potem, ko sem videla Karinino voščilnico, narejeno z novo Sizixovo 3D embosirno mapo, sem šla takoj v lov za njo. Ravno ob pravem času je še Jennifer naredila predstavitev šablone. Tako so nastale voščilnice za različne priložnosti.


Prva je bila za ljubo prijateljico Darjo, ki je včeraj praznovala prav poseben rojstni dan :) Darja, srčna, dobrohotna, plemenita, vesela - ostani takšna in vse najboljše še tukaj. Verjamem, da bova našli čas tudi za kakšen objem in poljub.



Druga je šla k I., s katero se poznava le preko spleta. Drobna zahvala za posojeni šabloni. Vem, da jo lahko vedno pocukam za rokav, kadar potrebujem kakšno njeno Scrapping Cottage šablono.


Tretja je za meni neznani par ob obletnici poroke.


Prijazen pozdrav!

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Zelo lepe so in ta tehnika je zelo navdušila tudi mene. In te 3D embosirne mape so prav tako nekaj posebnega. Sem si tudi sama eno privoščila in čaka, da jo uporabim. Vsekakor si me s svojimi izdelki navdušila, da to storim čimprej.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Prvič videna tehnika in seveda čudovita šablona. Izdelki imajo vsi po vrsti WAW efekt in verjamem da so bili vsi prejemniki navdušeni :).
Oseba helena sporoča …
Ta embosirna mapa je res čudovita. Verjamem, da je delati z njo pravi užitek in tebi je krasno uspelo. Super!
Oseba oldpunca sporoča …
Tudi mene si navdušila, da spet nekaj novega preizkusim. :-) Čudovite voščilnice si izdelala. Gotovo so bili vsi prejemniki navdušeni, še posebej naša čisto posebna slavljenka. :-)
Oseba Valerija sporoča …
Ooo, prekrasne so...tako elegantne! Fenomenalna embosirna mapica!
Oseba moi sporoča …
Tale embosirna šablona je res nekaj posebnega in naredila si same lepe voščilnice.
Oseba Majda sporoča …
Ponovno si me očarala s svojim elegantnimi voščilnicami, se sprehajam med njimi in se čudim vsaki posebej ... Resnično čarobno!
Pošiljam dopustniški pozdravček in srčno zahvalo za pravljičen komentar, Majda
Oseba Metuljčica sporoča …
Sem tudi sama opazila video in sem prav navdušena kako čudovite voščilnice si naredila z embosirnimi mapami. Seveda je moja najlepša. Hvala ti iz srca, res je čudovito prav vse kar si ustvarila.
Oseba Andreja sporoča …
Helena, čudovito elegantne so in krasne reliefe si naredila :-)) Krasno ti je uspelo!
Oseba Valentina B sporoča …
Sicer z embosirnimi šablonami ne znam ravno najbolje ravnati. Ampak ob teh tvojih prečudovitih nežnih voščilnicah me mika, da spet poskusim. Res izjemen efekt. Tista srednja nežna v belo smetanastih tonih z dodatkom zlate je popolna! <3 Čeprav je vsaka nekaj posebnega in tako drugačna.