Ulični glasbenik

Toplejši dnevi po naših mestih privabijo ulične glasbenike na bolj obljudene kotičke in vogale . Če le imam čas, jim rada prisluhnem, pa tu in tam kaj primaknem v njihovo škatlico, klobuk ali kar v embalažo njihovega instrumenta. V Ljubljani pa menda namesto aplavza in "dinarčkov" dobijo kazen za kršitev javnega reda in miru :(




Tu in tam si tovrstni glasbeniki morajo privoščiti malo odmora. Tako kot tale, ki ga  na voščilnici ni videti. Kitaro je obesil kar na ograjo in se šel okrepčat v bližnji lokal.

No, voščilnica ni bila namenjena uličnemu glasbeniku. Ozadje sem naredila približno tako kot si ga je Vladka za ozadje svojim fotografijam. Ostalo so šablone Scrapping Cottage, Sizzix in Najlepši par.


Prijazen pozdrav!


Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
Krasna voščilnica. Tako realistično deluje.
(Upam, da muzikant niso priprli, ampak je šel samo na pivo in da kmalu pride nazaj brenkati.)
Oseba Ne-Ja sporoča …
Super ozadje in potem ideja s kitaro na ograji... Upam, da ni špilal v LJ in da je bila kavica dobra ;)
Oseba Maja sporoča …
Krasna je!
Oseba Renata sporoča …
Vauu. Čudovita. Detajli izdelani v nulo.
Oseba Aleksandra sporoča …
Všeč mi je ozadje- kot prava opeka. Pozdravček Aleksandra
Oseba oldpunca sporoča …
Čudovita je. Res zgleda kot scena iz ulice. :-) Krasno si izdelala opeko in domiselno obesila kitaro na ograjo. Tudi meni so všeč ulični muzikanti. Tudi tisti, ki malo fušajo. :-) Mislim, da dajo dušo mestu.
Oseba Hali sporoča …
U kako lepo ozadje si ustvarila, ograja, ulična svetilka in kitara so perfektni!
Oseba Ustvarjalni dotik sporoča …
Zelo lepo. Sploh ozadje iz opeke! Bravo.
Oseba Tina Z. sporoča …
prekrasna scena. ja, nekateri so fenomenalni in si zapomniš mesto prav po njih!
Oseba Majda sporoča …
Čarobna je ... okrog mene odmeva glasba, ki ti jo je uspelo pričarati z voščilnico :) Tudi sama rada prisluhnem in podprem njihov trud.
Trenutno pa uživam v zvokih viole, ki jo je ponovno vzel v roke naš srednji medvedek. Po 8 letih pavze si je ponovno zaželel igrati, namesto violine si je kupil njeno malce večjo sestrico ... morda tudi nanj naletiš kakšen dan ;-)
Hvala za vse prijazne komentarje. Sama si čas zanje trenutno vzamem s težavo, saj odštevam dneve do ponovnega slovesa naše potepinke - vsaka minuta šteje ...
Objem k tebi, Majda
Oseba Janja sporoča …
Krasno ozadje in postavitev. Lp