Poletne

Poletne le zato, ker so nastale v tem poletju, pa ni bilo časa in prave volje za objavo. Sedaj je že čas, da malo pobrišem prah in ometem pajčevino z mojega bloga. Preden začnem z ustvarjanjem in objavljanjem voščilnic z novimi Tininimi šablonami in štampiljkami, še objava "starih".

Voščilnica z bolj otroškim motivom je bila namenjena malo večjemu "otroku" in sem jo naredila, da se je ujemala z darilom. Za navdušenega avtodomarja (šablone avtodoma nimam in je prišla prav šablona retro prikolice), ki s sabo po potovanjih in potepanjih rad povabi še kakšnega prijatelja.


Naredila sem dve (no, fotografirala sem le eno) s križem. Ena je bila namenjena praznovanju godovnega dne, druga pa znanki, ki je postala redovnica.


Pa dve za ženska rojstna dneva,in za konec še prijateljema, ženi in možu, ki v razmaku nekaj dni praznujeta rojstni dan.


Prijazen pozdrav in prijeten dan!

Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
Kako so vse čudovite, v tvojih neverjetnih barvah.
Oseba Klara sporoča …
Krasne so! Opica je pa tako prisrčna...
Oseba helena sporoča …
Čudovito poletno ustvarjanje! Pri zadnji me je navdušilo tvoje barvanje/senčenje puloverjev. Perfektno!
Oseba moi sporoča …
Ni, kaj, vse so zelo lepe. Še posebno mi je pri zadnji padlo v oči krasno barvanje in senčenje.
Oseba Hali sporoča …
Tvoje barvanje je vedno prekrasno in lepe so prav vse, ki si nam jih pomagala. Tudi meni je težko, po vseh počitniških dneh spet zagnati pisanje bloga in vse kar spada zraven, no ustvarjam pa res veliko in to mi tudi največ pomeni...lepo bodi
Oseba Ne-Ja sporoča …
Tvoje barvanje je svetovno in kako super si preklapljala iz ene tematike v drugo s podobno rdečo nitjo... Všečkam :)
Oseba Valerija sporoča …
Vse so prekrasne. Nežne in tako perfektno dodelane. Barvanje pa fenomenalno!