Šopek rož in košara s srci

Na tej Tinini delavnici smo preiskali škatle, mape in predale z ostanki in z njimi naredile voščilnico. Bolj kot ostanki, me je pritegnil izgled voščilnice, zato sem naredila dve na podoben način. Namesto transparentne folije sem dala kar pavs papir (tudi to je Tinina zasluga, ki rada uporablja pavs) in ga dodatno suho embosirala.

Prvo voščilnico sem naredila za Tinin in Vladkin mesečni izziv, vendar mi sedaj datumi kar nekam uhajajo in sem rok za prijavo zamudila.





Druga pa je rojstnodnevna - deklica s šopkom.




Prijazen pozdrav in hvala za obisk!

***
Pripomočki:
- Najlepši par: Igrajmo se s punčkami, Potonike, Voščila in zastavice, Vesela pošta, Vse najboljše 4

***
Izziv:
- Najlepši par: galerija meseca aprila

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Najprej moram pohvaliti oblekice obeh punčk. :-) Super šivilja si bila. Krasno si ju oblekla. Še posebej prvo. Tole si moram zapomniti.
Obe voščilnici sta čudoviti. Navdušena sem tudi nad suho embosiranim pavsom. Zabrisana notranjost je skozi "vrata" videti prav čarobno in skrivnostno. :-)
Oseba Metuljčica sporoča …
Kako domiselni voščilnici. Nadvse sta mi všeč, predvsem pa sem opazila lepo ustvarjanje na paus papir, čudoviti punčki, sploh ta ideja s šopkom mi je všeč. Prelepo.
Oseba Andreja sporoča …
Zelo sta lepi in obe deklici čudoviti!

Všeč mi je tvoja nova podoba; luštna si z dolgimi lasmi :-))
Oseba Tina sporoča …
helena, kako si me raznežila...tvoji punčki sta tako zelo lepi in način, kako pričakata pod okvirjem mi je svetoven...sploh, ker ju embbosirani pavs papir tako zelo lepo skrije. Hvala!
Oseba Janja sporoča …
Vav, čudovito. Zelo lepo embosiran pavs papir v okvirju je ravno prav prosojen, da spodbudi radovedne prste, da ga dvignejo. Krasno si ukrojila tudi oblekice obeh punčk. Lp
Oseba Valerija sporoča …
Prekrasni voščilnici. Navdušena sem nad kreativnima oblekicama punčk in nad embosiranim pavs papirjem. Moram preizkusiti. Hvala za idejo.
Lp
Oseba moi sporoča …
Lušni sta obe in všeč mi je kako si punčkama naredila tuniko in krilce/obleko.
Oseba Renata sporoča …
Krasni voščilnici. Punčki se lepo skrivata za embosirnim okvirjem. Zelo lepo si ju oblekla.
Oseba Glenna's craft sporoča …
Obe sta čudoviti! Krasno embosiran pavs in vrhunska izvedba
WOW!
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
ooo Helena, sem se morala malo ogledati tvoj blog po kratkem klepetu na FBju, in ti dve vošlinici sta me totalno navdušile. Vidim, da si še vedno v svoji top formi, čeprav tudi ti ne objavljaš več tako pogosto.
Hvala, ker si me pozdravila na FBju, sicer ne bi bila deležna tega veselja, ki ga doživljam zdaj na sprehodu po tvojem blogu.