Mali fotograf

 Čas od 15. marca do začetka septembra je bil zaradi čakanja na delo in koriščenja dopusta zame kot predokus penzije :) Res je, kar pravijo, da upokojenci nimajo časa. No, v bistvu je, le da ga zapolniš z drugimi stvarmi in dejavnostmi kot prej. 

Moja zadnja objava je malce namigovala, kako si bom oz. sem si krajšala prosti čas, sedanja pa "pove", kaj je bilo zraven kot obvezna in dobrodošla oprema. 

Digitalni odtis sem natisnila s slabšim tiskalnikom, zato sem imela težave pri barvanju - marsikje se je nekoliko razmazalo.
Sedaj, ko je moje službeno življenje zopet v ustaljenih tirnicah, pa si bom vzela čas za obisk vaših blogov, ki sem jih v teh mesecih res zanemarila.

Prijazen pozdrav!Komentarji

Oseba Tina Z. sporoča …
Vau, čudovita voščilnica in dobrodošla nazaj, krasno bo zopet obiskovati tvoj blog.
Oseba Valerija sporoča …
Krasna voščilnica. Obožujem LOTV motive in ti si ga čudovito pobarvala in sestavila v prelepo voščilnico.
Oseba oldpunca sporoča …
Zdi se mi, da si pripravništvo za penzijo izdelala z desetko. :-)) Dobrodošla nazaj na blogu in hvala za tole čudovito voščilnico. Motiv je zelo lep in tudi zelo lepo pobarvan.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Lepo je zopet priti k tebi na obisk :). Vščeč mi je barvanje in prav nič ne škodi efektu slabši tisk, saj si tako postarala sliko in dobila lepšo globino :).
Oseba moi sporoča …
O, ta problem poznam, samo si mojstrsko prikrila nadlogo in zgleda vse narejeno zanalašč :D