Praznične voščilnice

 Za objavo mi je ostalo še nekaj božično-novoletnih voščilnic. Ker sem v obdobju, ko mi besede ne gredo ravno najbolje in nisem pri volji, da bi za vsako voščilnico pisala svojo objavo, se tako pokažejo kar vse skupaj.

1. Na spodnjih sta se združili Sizzixova in Tinina snežinka. 


2. Za ozadje sem uporabila plastično šablono in lesni kit, ki sem ga obarvala z barvnimi pasteli. Bunkice so Spellbindersove, odtis na njih pa JustRite, obešene pa na Tinino "vrvico" z mini pentljo iz te kolekcije.




3) Odtise Zasnežena hiša sem barvala s Copic markerji, zastavica z Veselimi prazniki je od Najlepšega para. 


4) To pa so moji začetki risanja s Copic markerji. Zimska scena je nastala po spremljanju spletnega tečaja pri Sandy Allnock. Naša Andreja je že prava mojstrica in prav njene mojstrovine so me navdušile in prepričale za tečaj. 


Komplet voščilnic z motivom jaslic (žal ne vem, od katere firme je šablona, saj sem si jo pred leti sposodila od prijateljice) je bil namenjen starostnikom - za akcijo, ki je potekala v decembru. 


***

                                                    Včasih se preprosto moraš ustaviti,
umiriti in zadihati.
Prenehaj se spraševati,
dvomiti in prebujati s skrbmi.
Verjemi, stvari bodo delovale, kot morajo.
Morda ne tako, kot si si predstavljal,
ampak tako, kot ti je namenjeno.

                                                              S pogumom v novo leto!

***

Izziv:

- Najlepši par: galerija meseca decembra

Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
Mirno popoldansko posedanje s kavo on računalniku in počasi skozi tvojo objavo. Takih trenutkov mi je celo leto primanjkovalo. Najprej naj se ti zahvalim za čudovito srebrno modro izvedbo ornamenta Just Rite, ki krasi tudi mojo domačo polico. Še vedno si pri izdelavi voščilnic tako precizna in zahtevna. In rezultat so vedno tako posebne voščilnice. Veliko zimske idile je nastalo pri tebi, verjetno pa ti je največje veselje naredila zadnja, saj ti je uspelo tudi pri slikanju. Kmalu boš ugotovila, da ne potrebuješ nobene štampiljke več. Naj bodo mirni prazniki še naprej in pogumen in veder skok v novo leto 2021 ti želim.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Občudujem tvojo nežno eleganco in preciznost, čiste linije in ja...imaš roko za risanje. Res neverjetna pokrajina :). Vse dobro v prihajajočem letu :)!
Oseba Klara sporoča …
Čudovite so, najbolj pa tista, narisana! Vse lepo v 2021!
Oseba Valerija sporoča …
Prekrasne voščilnice, ena lepša kot druga, vse pa tako nežne in elegantne. Hvala, da ena izmed njih krasi tudi naš dom.
Oseba Metuljčica sporoča …
Čudovita praznična objava, ena voščilnica lepša od druge. Hvala ti, da je ena pristala tudi v našem domu.
Oseba Valentina B sporoča …
Včasih voščilnice in fotografije govorijo namesto besed, Helena.
Prekrasne so tvoje praznične voščilnice. Vse tako polne drobnih detajlov z zgodbo, ki jo nosijo in tako nežne ter ob enem elegantne. Čudovite!
Me je pa tokrat očarala tvoja narisana zimska pokrajina, tiha in mirna. Prava zimska pravljica! Zelo lepo, da si se pridružila tudi dobrodelnosti in starostnikom polpešala praznične dni z voščili.
In tako kot si zapisal, včasih se moramo ustavti, se umiriti, zadihati. Zaupati, verjeti in upati, da je pred nami luč. Pogumno v novem letu!
Oseba ArtMBR sporoča …
Kako sem vesela, da imam sedaj še zlato sestrico ornamenta.