Kmalu bo ... tisti lepi čas

Nestrpno že pričakujem adventni čas. Zunaj je mrzlo (upam :)), jaz pa na toplem. Ob prižganih svečah in dišečem olju z vonjem po cimetu, jabolkih, čokoladi ... v čajni lučki. In ustvarjam. Za božič in novo leto. Marsikaj za dekoracijo doma. Predvsem pa čestitke za meni drage ljudi.Letos sem se odločila, da bom dala na čestitko motiv jaslic z Jezusom. Štampiljko s tem motivom sem enkrat našla na internetu. Ko bi jo morala kupiti, pa ... Je izginila :(. Še sreča, da sem si fotko štampiljke shranila. Po predlogi sem narisala motiv in jo dala delati h graverju. Uh, je bila kar draga :). Ampak mi ni žal, ker jo bom lahko uporabljala tudi pri mojem delu.

Osnova čestitke je bordo rdeč šeleshamer, dimenzije 10,5x15 cm. Po osnovi so naštempljane snežinke srebrne barve. Okrasek v kotu je darilni trak, kupljen v Rutarju.

Odtis je pobarvan z akvarelnimi barvicami. Le avreola okoli Jezusa in zvezdica je z zlatim gel pisalom. Nalepljen je na rdeč papir, ki je okrašen z drobnimi "zvezdicami" narejenimi s srebrnim gel pisalom.

Komentarji

Oseba Sonja sporoča …
Super čestitka je. Še bolj neverjetno pa se mi zdi, da si šla motiv sama narisat in dala delat štampiljko :)
Komaj čakam novih lepot tule na blogu.
Oseba Moni sporoča …
Zelo lepa čestitka! Lp, Moni
Oseba Erika sporoča …
Bravo, Helena. Zelo luštkano, le nadaljuj.
Vse dobro. Erika