Kmalu bo ... tisti lepi čas

Nestrpno že pričakujem adventni čas. Zunaj je mrzlo (upam :)), jaz pa na toplem. Ob prižganih svečah in dišečem olju z vonjem po cimetu, jabolkih, čokoladi ... v čajni lučki. In ustvarjam. Za božič in novo leto. Marsikaj za dekoracijo doma. Predvsem pa čestitke za meni drage ljudi.



Letos sem se odločila, da bom dala na čestitko motiv jaslic z Jezusom. Štampiljko s tem motivom sem enkrat našla na internetu. Ko bi jo morala kupiti, pa ... Je izginila :(. Še sreča, da sem si fotko štampiljke shranila. Po predlogi sem narisala motiv in jo dala delati h graverju. Uh, je bila kar draga :). Ampak mi ni žal, ker jo bom lahko uporabljala tudi pri mojem delu.

Osnova čestitke je bordo rdeč šeleshamer, dimenzije 10,5x15 cm. Po osnovi so naštempljane snežinke srebrne barve. Okrasek v kotu je darilni trak, kupljen v Rutarju.

Odtis je pobarvan z akvarelnimi barvicami. Le avreola okoli Jezusa in zvezdica je z zlatim gel pisalom. Nalepljen je na rdeč papir, ki je okrašen z drobnimi "zvezdicami" narejenimi s srebrnim gel pisalom.

Komentarji

Oseba Sonja sporoča …
Super čestitka je. Še bolj neverjetno pa se mi zdi, da si šla motiv sama narisat in dala delat štampiljko :)
Komaj čakam novih lepot tule na blogu.
Oseba Moni sporoča …
Zelo lepa čestitka! Lp, Moni
Oseba Erika sporoča …
Bravo, Helena. Zelo luštkano, le nadaljuj.
Vse dobro. Erika